Dressurtrening
Dressurtrening 27.juli.2008 på støvete bane, i sterkt motlys og hest i bevegelse.
Støvet gjør bildene VELDIG kornete, men lager også kule effekter.
Bildet inngår i albumet Maja - Bilder av Fjordhesten Maja på 4 år, og hennes eier Viktoria. Bildene viser framgangen og det sterke båndet som de to har klart å bygge opp mellom seg på kunn kort tid.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-28 23:16:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-08-01 12:16:27
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Bilde var vel så som så, men signaturen ødela hele bilde.

Mvh Tor
Jóhann Á.

Hei Tonje!
Er nok også lite begeistret for slike signaturer, syns det ødelegger en del for det visuelle uttrykket i bildet. Ellers er litt lav kontrast i bildet og det kan du sikkert fikse på. Ellers har du plassert hest og rytter fint i rammen og det støv skyet kommer godt fram i motlyset.

MvH, Johann
Tonje H.

Jeg er så utrolig lei av at folk forsyner seg av bildene mine at jeg er faktisk nødt til å gjøre det... har selvfølgelig originalen.
Tonje H.

Jóhann Árnason:
Jeg har ingen redigeringsprogrammer. Bruker et programm over internett til å legge på signaturen, men ellers er bildet originalt. Hadde ISO på H1 pga det var så sterkt sollys. Takk for kommentar;)
Jóhann Á.

Hei igjen Tonje!
OK, men du kan sikkert gjøre andre justeringer på bildet. Hvis ikke finnes det gratis programvare som hjelper på vei, både til nedlasting og online.

Du sier at du brukte H1 pga sterkt sollys??? Det skjønner jeg ikke. Det bruker man hvis man har dårlige lysforhold. Men her var det jo OK. Du brukte 1/4000 lukker og blender 6.3. Det vi si at du kunne greid deg meg 1/1000 på største blender ved 55mm på ISO 400. Og da ville det ikke vært støy (korn) og du ville fått fryst bevegelsen. For som du sier, støvet lager kule effekter. Og igjen syns jeg du er dyktig til å komponere bildet. Veldig bra! Jobb videre med å utforske kamera...

MvH, Johann
Tonje H.

Jóhann Árnason:
Hei igjen ja. Hehe jeg er helt ny med dette:P Forstod ikke mye av det der. Huff:P Jeg pratet med ei venninne som har samme kamera og hun satte ISO'en høyt med sterkt lys, men hvis det skal være omvendt så er det en del ting som forklarer seg selv nå;)
Alltids flott med hjelp:)

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal gjøre med bildet, fordi jeg har bare paint på pcen min, men jeg ville jo hadd større kontraster og gjort fargene litt klarere. Men jeg forsker i vei hver gang jeg bruker kamera:)

Setter stor pris på litt hjelp:)
Jóhann Á.

Hei Tonje!
Beklager hvis det jeg skrev ble rotete. Når det gjelder programmer har du i hvert fall Nikon Picture Project som kom med D40'en. Det kan du jo legge inn. Der kan du gjøre litt basic justeringer.

Men hvis du vil ha kontroll over bildene er det nok viktigst å lære kamera å kjenne og ikke minst lære litt om lukker/blender og hvordan disse tingene virker i lag.

Syns uansett at du har mange fine bilder og gleder meg til å se flere!

MvH, Johann
Tonje H.

Det skal jeg gjøre:) Tusen takk;) Jeg har med meg brukerhåndboken i kameravesken jeg vettu;) hehe

Hyggelig at du synes det:)
Avsluttet .

Synes V2 er mye finer og gir en bedre atmosfære enn det forrige hvor autografen forstyrrer stemningen.

Det ble mye bedre og fint motiv.

Mvh Tor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu