Midnattsol mot Nyksund
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon 18-55 IS
  • Brennvidde41mm
  • Blenderf/29
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Richard B.

Rett for guds skyld opp bildet :p
Tom Dysa S.


Ja..var en flott en midnattsol her.. flotte farger.. objektivet ditt er nok i beste når det gjelder det og takle motlys..og du burde nok rette horisonten en del;-) den detter veldig mot høyre her..;-) Mvh Tom Dysa
Tommy V.

Flotte farger, fin komposisjon men horisonten er skjev så den bør rettes opp :)
Eli R.

Jah det må vel kanskje være Gåsøya i det fjerne. :-) Jeg syns fargene på himmelen er nydelige. Jeg syns at solen er litt for langt ute til høyre i bildet, samtidig som stenen til venstre kommer litt for langt inn og dominerer litt mye.
- Eli
Hjalmar J.

Jepp,vet horisonten er skjev og at dette er tatt med et rimelig std objektiv uten solblender, men jeg skjønner rett og slett ikke dette ''hysteriet'' (ikke vondt ment) om at ethvert motiv må være så rett, hvorfor ikke akseptere motiv rett ut av kamera uten at de er ''fikset ihjel'' i CS først :-)
Det er tross alt et snapshot tatt kunn for å vise øyeblikket der og da :-)
Eli R.

Du kan bruke et spirit level / vater som du setter i blitsskoen slik at bildet blir rett uten at du går via Photoshop. Ca 200 kroner.
Hva vi syns er ''bra nok'' kontra ''hysterisk'' avhenger jo av forventninger og ambisjonsnivå. Jeg syns at det er forskjell på et solnedgangsbilde og et bra solnedgangsbilde :-) Jeg syns ikke en pen himmel er noen gratisbilett til et bra bilde.
Som jeg opplever foto.no er det ikke et sted for snapshots men for folk som ønsker å ta bedre bilder gjennom tilbakemeldinger fra andre.
På denne dagen hadde du et fantastisk utgangspunkt som jeg mener du ikke har benyttet til å komponere et godt bilde. Men det er jo bare en mening.
- Eli
Hjalmar J.

Har ingen problemer med at dere synest bildet burde vært rettet opp :-)
Men jeg synest det på generell basis blir for mye fokusert på at bilder ''må'' være fikset i CS før de kan godkjennes,dette er en gjenganger på forumet og ikke bare på dette, jeg setter større pris på et bilde mest mulig rett ut av kamera som viser nettop hva fotografen er god for og ikke et som er fikset til det ugjenkennelige kontra orginalen.
I dette tilfelle kommer mine skavanker tydelig frem :-)
Eli R.

For meg er det ikke om skavanker men fokus og konsentrasjon :-) Jeg syns spesielt komposisjon er veldig spennende fordi det ferdige resultatet ser så lett ut men samtidig er så vanskelig.
Det er mye fiksing og triksing som foregår før kameraet dockes i PC'en også, vet du, med picture modes og filter for eksempel :-) Men jeg skjønner hva du mener.
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu