Har fått svært forskjellige tilbakemeldinger på dette bildet. Hva synes dere?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Synes bildet generelt har en nydelig tekstur og former. Den mørke gjengivelsen av vannet og de harde skyggene frsterker uttrykket. Det jeg er litt usikker på er forgrunnen. Ser jo den lille fuglemøkkflekken, men synes kanskje den nærmeste forgrunnen blir for lys og bryter for mye med resten av bildeflaten - uten at den delen av bildet har noen opplagt betydning for resten av bildet. Jeg ville vurdert ett kutt et par cm ovenfor den fuglemøkkflekken.
Julie E.

Tusen takk for kommentar, Tommy! Dine kommentarer verdsettes! :-)
Jeg skal teste ut noen kutt etter ditt forslag. Skal bort et par uker nå, men sjekker ut dette litt når jeg kommer tilbake.
Jeg tar masse annet av bilder enn hva jeg ofte viser frem her, men mye av det blir jeg usikker på fordi det er litt upløyd mark for meg. Ble veldig overrasket da et par stykker (+ deg)syntes noen av mine fjellknattbilder (forøvrig tatt på Hvaler) var bra. Noen mente også det stikk motsatte. :-) Kanskje jeg drister meg til å legge ut flere av dem. Vi får se. Foto.no er jo en fin måte å teste ut bilder man selv er usikker på. Uten at jeg mener antall visninger eller antall kommentarer på et bilde nødvendigvis sier så mye om kvaliteten. jeg tenker mer på umiddelbare kommentarer fra enkeltmennesker. Det settes stor pris på!
Takk for ditt innspill!
mvh Julie
Rune Edvin H.

Fine toner og sånt, men hvor blir det av mennesket?

Rune
Avsluttet .

Begynte å skrive ned noen synspunkter på bildet ditt, før jeg leste kommentaren til Tommy Næss, og fant ut at det sto ca. det samme som jeg skrev. Så derfor.., min fulle tilslutning til Tommy's kommentar når det gjelder dette bildet ditt.
Julie E.

Hei og takk for kommentarer!
Rune E: Mennesket, ja, det lurer jeg også på. :-) Jeg opplever denne type bilder som veldig vanskelige å få til å ''stå på egne bein'' uten et menneskelig element. Personlig synes ikke jeg at dette bildet står helt på egne bein som selvstendig bilde nettopp fordi man savner noe i det. Jeg la det ut nettopp av den grunn. Noen synes det funker, andre ikke. Spennende å høre hva dere synes der ute. (ja, dette ble klønete skrevet, Rune, håper du skjønner hva jeg mener) Takk for din kommentar!
Kjell: takk, takk! :-)
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu