Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger456
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Carsten A.

Finurlig komposisjon og god flateutnyttelse, fin fargeskala. Som helhet likevel desverre ikke så interessant i lengden, tror jeg.
MVH CA
John G.

Henger meg på ovennevnte kommentar, jeg!
Ikke like spennende som mye annet fra deg...
John :-)
Birna R.

snapshot-klassen er vanskelig (hvor *er* roland S. blitt av?? jeg savner ham og hans gatebilder) og det er mer enn å holde det magiske øyeblikket fast som er nødvendig skal resultatet bli et godt bilde. jeg satt mest og funderte på geitramsen og lurte hva slags bymiljø den forekom i. altså ikke et altfor interessant bilde og jeg samstemmer med CA i at dette blir man fort ferdig med.
Arne S.

Et bilde som definitivt har visuelle kvaliteter. Min første reaksjon var en liten irritasjon over de skrå fasadelinjene. Jeg regner med at det er en kalkulert ''feil'' i forhold til ønske om å få med speilingen i vinduet. Etter min mening ikke godt nok løst til deg å være. Du har satt deg selv i en situasjon hvor vi forlanger MYE av deg, nesten alt.

:) arne

Avsluttet .

Det blir litt ''innholdsløst'', litt for mange elementer...
**-
<p><font color=''#0000ff'' target=''_blank''>~Ivar~</font>
Erlend M.

Litt vel rotete. Enig med IT.
Aleksander J.

Bildet inneholder en viss ''Solberg-touch'', men jeg må si meg enig med de andre at brikkene ikke helt faller på plass.
Frank W. G.

Det er mye å forholde seg til i bildet, men allikevel liker jeg det veldig godt.
At det settes krav til deg er jo ikke så rart. Bildene du har latt dele med deg er jo av ypperste klasse.
Venter spent på ditt neste bidrag.

Frank
Jostein M.

De sterke fargene appelerer helt klart til meg, flott med bevegelsen i personen. Synes dette var bra jeg.
Mvh Jostein
Nils B.

Artig må jo være ordet. Mannen i full fart i forkant, mens beina ser en i vinduet. Joda synes det er ok. Flotte farger og greie kontraster.
mvh Nils
Thorfinn B.

mye å se på,men et bilde å bli glad i. Morsom detalj at beina synes i vinduet, mens resten i forgrunnen. Spenstig bilde, men sitter ikke nødvendigvis på første øyekast. DOg synes jeg det blir bedre og bedre..! Bra!
Avsluttet .

Kan ikke få meg til å like de røde buene i vindusflatene. Beskjær bildet slik at hele det høyre vinduet forsvinner, og fjern den røde buen som blir igjen i det ene vinduet, så begynner det å bli få nok elementer til at til og med jeg kan holde oversikten.
Jeg synes til og med at USM-bruken her ikke holder vanlig Solberg-standard. Beklager, men jeg vet du kommer sterkere tilbake.
;-)
Stig S.

Liker farger og utsnitt, men har en følelse av at du har gått på med litt for røff hånd rent teknisk, som også Ola-E er inne på. De røde buene (stoler?) hører med for å gi dobbeltheten i vinduene, inne/ute, synes nå jeg. Som sagt over; du måles ut fra en uvanlig høy standard, og ut i fra den kanskje ikke av dine beste; ut fra dotten standard veldig bra;-))

--ss--
Roy S.

interesant sammenseting. ikke enig i at bildet er innholdsløst heller motsatt. Satt inn i en serie med fasader/mennesker kan dette bildet bli en liten juvel.
Hans- Georg S.

Joda, kan selv se svakheter her. Ellers takker jeg for kommentarer.
BR: Byen er Bergen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu