Kobra
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 70-200mm F4.0 L IS USM
  • Brennvidde176mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329741} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan Inge K.
Er ikke noen tilhenger av denne typen lek med dyr, men det forhindrer meg ikke å mene at du her har fått til et veldig godt bilde av denne situasjonen...:-)
Chr. G.
Selv om slangen er et essensielt elemet ville jeg valgt å legge fokus på øynene til mannen, det er der det skjer. Det lyseblå feltet til høyre ville jeg forsøkt å unngå.
Georg K.
It's an interesting point of Chr. Glorstad - and I must admit I had the same reaction at first.

The guy is looking wild - interesting - focussed - catching.
An experiment to change the line of image-priorities, and since the snake is an essential part of the image, it appears tempting to start the image there.

Then again - it is a bit ''subjective'' camera feeling - and exactly at this moment the picture stops - since the blur on the guys face excludes him for a larger part of the image.

Conclusion - I think Chr. Glorstad is right.

Plus for the range of tones.
Fascinating image ( but for my part it is the guy mainly responsible fr this reaction )

Roy Arne K.
Her er det dyp konsentrasjon. Liker ikke slik behandling av dyr, men det er jo mannen som er motivet her så jeg vill lagt fokuset på han. Komposisjonsmessig synes jeg det er meget bra.
Mvh. rak
Magnus F.
Takk for tilbakemeldingen alle sammen.

Og når dere sier det så må jeg si meg enig. Fått blikket til mannen i fokus hadde gjort bildet enda mer interessant selv etter første øyekast på bildet. Slik som det er nå gir det blikkfang som en liten forhåndsvisning, men i stor størrelse er ikke så mange detaljer å studere så blir fort kjedelig.

Og ja, jeg burde ha sett det blå og klonet vekk det.

Ellers så liker jeg godt de harmoniske fargene, og at det ikke ''skriker'' så mulig jeg printer det ut og henger det på en av veggene hjemme :)
Avsluttet .
Artig!
Steinulf L.
Vellaget utsnitt og velplassert fokus hvor du har greid å isolere de vesentlige elementene i bildet. En spennende historie, dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu