Himmel og hav!
Dette bildet består av to bilder. Himmelen er lagd av kjølvannet av fergen jeg stod på da bildet ble tatt. Motivet er fra Vestfjorden og ble fanget da jeg tok fergen fra Lødingen til Bognes en kald ettermiddag i januar.
Jeg er selv fornøyd med fargene i dette bildet, og syns den ugjenkjennelige sjøen på himmelen gir en stilig effekt. Det ser ut som et heftig nordlys, men er det ikke.
Bildet inngår i albumet Manipulasjon -
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikkor 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole Martin T.

Dette var utorlig flott. Kunne kanskje tenkt meg litt mer i bunnen av bildet, men ellers er det helt konge:-)

mvh - Ole Martin
Liv F. D.

Kjempeflott resultat. Flotte effekter og nydelige farger.
hilsen
Liv '')
Øistein W.

Flott og godt utført.

Mvh.
Øistein
Anne-Lise S.

Spennende kontraster i bevegelser og linjer. Også i fargene. Blir sittende og se på det en stund for å forstå hva det er jeg ser. Har du lagt på et filter i etterarbeidet? Kan se ut som ''firkanta fliser'' eller noe over spesielt det grønne landskapet og det mørkere blå av havet? Eller kanskje du har lekt deg litt med brushes? Spennende er det uansett!

Anne-Lise
Kristian K.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Jeg har nok lekt meg litt her, ja... Men jeg har ikke lagt på noen filter i det hele tatt. Jeg har som sagt byttet ut himmelen med et foto basert på kjølvannet av en ferge. Lyset var spesielt spennende denne ettermiddagen, slik som det ofte kan være i Nord-Norge på den tiden av året. Har økt kontrastene noe, men fjellet i forgrunnen har sin opprinnelige farge! Og så har jeg, som dere ser, lagt fjellets speilbilde i fjorden...

Skal jeg legge ut originalbildet?
Anne-Lise S.

Så flott med god forklaring om hva du har gjort for å få til dette resultatet! Ja, det hadde vært spennende å se originalfilene for et enda sterkere inntrykk og innblikk i hva du har gjort! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu