Med Fru Bie i studio
Dette er en liten krabat som måtte gi tapt for et sammenrullet VG forleden dag. Til tross for det dødelige slaget var insektet ikke tilsynelatende skadet og jeg synes både fargene og formen på denne lille skapningen var så interessant at jeg tok den med en tur i studio.
Liker det.
Utstyr
  • eos 5d
  • canon 100mm macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øistein W.

Og når er begravelsen, jeg kommer.
Artig selv om du har drept et flott insekt.

Mvh.
Øistein
Christine K.

Stakkers som må skifte navn i dødsøyeblikket ;-) Det er da vitterlig en fru Veps. Men collagen din er blitt flott. Skjønne småkryp, hvis de bare ikke ville være så innpåsliten!
Hilsen Christine
Eli R.

Well altså Christine. ''Bie'' er et lovlig registrert etternavn according to telefonkatalogen så Michael har sitt på det tørre. Men hvordan han har funnet ut om det er Herr eller Fru, se DET... :-) ''Vespa Bie'' er mitt forslag til navn på gravstøtten.
- Eli
Christine K.

Hei Eli,
Innforstått med ''Vespa Bie'', hvis Michael er med på det hehe!!
Hilsen Christine
Avsluttet .

Hei...

Hvert enkelt bilde av vepsen er bra. Skarpt
og presis eksponert. Sammen i denne
montasjen ble det helt rått!

Hilsen
Bjørn-Erik
Vidar F.

Skremmende... :) Meget stilig collage. Nydelig kontroll over dybdeskarpheten. Noen forbedringer dog: ser ut til at skyggen til bien i midten til høyre er kappet av. Ser ut til at du har overlapping av layer der? Bruk viskelæret i såfall. :)
Ellers har du igjen overbevist meg om at det blir en canon 100 macro på meg.

Generell betraktning: Jeg liker bildene dine fordi de er levende og upretensiøse. Du mestrer å få fram steming gjennom å gjøre dine motiver enkle. For meg viser det at du både har talent og teknisk kunnskap. Dessuten gjenspeiler bildene deg som person - jeg kjenner Michael igjen når jeg ser bildene dine.
Meget bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu