Det er noe med bevegelsen i bildet som jeg liker, i tillegg synes jeg fargene er kule. Overeksponeringen og støyen er bevisst, men vil gjerne høre om dere synes det fungerer.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-17 12:17:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-07-17 12:18:47
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-08-15 20:49:08
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 17-70 mm
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeISO 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind S.

Hei Ole-Kristian, synes utsnittet fungerer bra samt bevegelsen, men der stopper det for meg, det utbrente gresset ble noe i overkant sterkt og stjeler all oppmerksomhet synes jeg, det som er bra at du tester ut nye ting, og kansje kan det komme noe godt ut av det på den måten....
mvh Øyvind
Lisbeth S.

Hei
Syntes dette er et fint bilde av hesten, men ikke det utbrente gresset, er enig med Øyvind s at det stjeler mye av oppmerksomheten. Syntes det er finere i gråskala, kanskje orginalbildet i gråskala er best? Stå på videre vil gjerne se flere hestebilder!
mvh Lisbeth
Øyvind S.

Hei igjen.. fint med flere alternativer, faller nok ned på v2 som et godt alternativ hvor dette store dyret sliter med maten og det vises godt på denne versonen, kun noen gressstå igjen, det kan jo være et budskap... v3 blir jo et helt annet bilde, men synes ikke det passer med uskarpheten og støyen her, ville jo vært et flott utsnitt hvis det var klart og fint, men det er nå bare mine betraktninger, skal bli spennede og følge med på dette hva andre vil si om dette, følger med videre.... ha en god dag...
mvh Øyvind
Liv F. D.

Hei Ole Kristian.
Her går jeg for sv/hv varianten. Likte utsnitt og den rufsete modellen som er opptatt med å få i seg mest mulig av gresset.
Dersom #1 hadde hatt kutt i bunn tror jeg den hadde blitt fin. Likte lyset øverst i bildet, men i bunn ble det for skarpt.

hilsen
Liv '')
Liv F. D.

Hei Ole Kristian.
Her går jeg for sv/hv varianten. Likte utsnitt og den rufsete modellen som er opptatt med å få i seg mest mulig av gresset.
Dersom #1 hadde hatt kutt i bunn tror jeg den hadde blitt fin. Likte lyset øverst i bildet, men i bunn ble det for skarpt.

hilsen
Liv '')
Lars Kristian G.

Hei Ole-Kristian!

Jeg liker bevegelsen i dette bildet - men føler meg litt usikker på lyset på bakken.. Jeg liker effekten, men tror kanskje det er de to lange stråene til venstre som forstyrrer meg litt.. S/h- versjonen fungerer bedre slik sett - der er ikke disse stråene så forstyrrende. Ellers synes jeg komposisjonen er god.
Det er gøy - og lærerikt - med eksprimentering.. .)

God sommer!

Mvh. LKG
Jane B.

Hei! Nå har jeg vært inne og tittet på dette bildet flere ganger. Liker det godt. Og jeg liker nok versjon 1 best, selv om jeg synes de lengste stråene i forgrunnen forstyrrer litt. Det ble litt røft med det utbrente gresset, og jeg synes det kler akkurat dette bildet. Stilige farger.

Mvh
Jane
Ole-Kristian T.

Hei og tusen takk for kommentarene! Jeg er veldig glad for å få kommentarer på dette bildet både fra folk som ikke synes noe særlig om det og fra dere som liker det. Jeg tok mange ''tradisjonelle'' bilder av denne hesten, men landet på å legge ut dette, både fordi jeg synes det var noe med det, og jeg likte uttrykket i bildet pluss at det var litt eksperimenterende. Flere av dere nevner det utbrente gresset, og stråene. Og det er veldig konkret og nyttig å høre om. Skal lage til en variant av #1 uten strå og med mindre utbrenthet! Takk igjen!
Anne-Lise S.

Hm.... Dette er uvante takter fra deg, Herr Thoresen, men jeg synes du er inne på et spennende område. Har jo sett andre legge ut bilder her inne med utbrente områder, høylys og minimalt med innhold. Her prøver du ut noe helt nytt, til deg å være, og du satser friskt. Kompet i seg selv sitter som et skudd, der hesten er godt plassert. Du har gode linjer og fine bevegelser i hestens lange og prektige man, og jeg liker så absolutt fargespillet i den. Tonene går igjen i høyet, om enn i mye lysere grad. Ja, her er så absolutt utbrente områder, som flere påpeker, men jeg synes likevel det er noe med det. Det er noe med den rufsete manen som går igjen i høyet, eller motsatt, og som gjør dette bildet annerledes, spennende og så absolutt kreativt. Jeg liker den tørre følelsen av høy som knekker, de drøvtyggende lydene fra hesten og helheten ift. at dette blir så nært at lukta av høy kan kjennes helt inn i stua; som å være der... Ja, kan forstå at enkelte synes det blir for mye av det gode, mens å går du hen og lager nye versjoner utfra tips du får, og det betyr jo at du er åpen for å lære mer. En god egenskap for en fotograf! :) Ville vurdert de to stråene som stikker opp til venstre. De er noe lange og kanskje for dominerende, men de bør være med. Lag dem litt kortere da vel! :-)

Prrr, prrr... :-)

Anne-Lise
Lars E.

Hei Ole Kristian

Kjempbra komp og utsnitt her. Jeg liker godt at du kommer så ''tett'' innpå motivet. Jeg synes også at bevegelsen i bildet er meget bra.

For meg er versjon 2 den klart beste.

M.v.h.
Lars
Jon K. L.

Synes v1 ble litt for ekstrem. Artig idé, men synes ikke den passet på dette motivet. V2 er mer tradisjonell, samtidig som jeg også synes den er best.

Jon K.
Tove H.

Hm, ja - det fungerer jo! Liker v2, men de to stråene er for lange/dominerende! Artig Fola Blakken-bilde!
Hilsen Tove
Ole-Kristian T.

Tusen takk for utfyllende kommentar, Anne-Lise, og for forlag fra A-L og Tove om å fjerne stråene. Har lagt ut ny versjon. Takk også til Jon og Lars for kommentarene :).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu