Ånd til Kamel, kamel til løve og løve til et barn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Unni F.

Jeg skjønner ingenting av tittelen din her men jeg skjønner at dette er et meget spennende bilde. Til tross for at det er bilde av mennesker har det et abstrakt uttrykk uten at jeg kan peke på hvorfor jeg synes det.
Mennene er flott eksponert og han i midten med arabiske bokstaver (?) på ryggen gjør bildet enda mer mystisk.
Den helt hvite bakgrunnen stusset jeg litt over først men vet bare at jeg liker det. Det er mye av det hvite, men jeg ve tikke hvordan det ville sett ut med mindre hvitt. Mannen som ser opp i hjørnet fester jo dessuten blikket der oppe i hjørnet, eller kanskje han ser utover i himmelrommet. Uhyre kreativt og et bilde man kan komme tilbake til flere ganger.
Skulle likt å vite litt mer om bildet og tittelen.
Hilsen Unni
Tove H.

Skulle likt å vite hva tittelen betyr...er det et fra et ordtak... er meningsløshet det det dreier seg om? Mystisk og spennende bilde som jeg liker godt! Og hva står på arabisk på mannen i midten? Synes bildet er godt laget - fin komposisjon hvor den store hvite flaten virker riktig. Bildet er vakkert. Og - det etterlater mange spørsmål, noe som gjør det spennende. Flott og fortellende - fascinerende!
Hilsen Tove
Eli R.

Et bilde som det hadde vært spennende å høre mer om! Av de fem mennene ser jeg at det er to som er kopiert to ganger. Tror jeg ville foretrukket fem forskjellige bilder. Annerledes og skiller seg positivt ut!
- Eli
Anne-Lise S.

Har vel hørt uttrykket ''Løver for lam'' tidligere, men ikke din versjon. Absolutt et spennende bilde som er åpent for tolkninger ift. plassering, positur og blikk. Skulende, søkende, ydmykt. Interessant plassering i bildeflaten også, med mye åpent rom i oven.

Anne-Lise
Shwan O.

Hei Alle sammen!!! Takk for komentarene deres!! jeg pleier ikke ofte å binde tanken rund bildene mine med et tema, men siden dere spør hva tittlen betyr så må si litt om.

Tittlen referer til Fredrik Nitsches bok ''Slik talte Zarathustra'' hvor Zarathustra har fortalt om åndnes tre forvandliger fra kamel til løve, og til slutt løve til et barn. For meg det dette handler om å være fri. Vi bærer alle samfunnets byrder som en ''kamel'', men for å bryte det, man må være en ''løve'', og når du har klart det, så oppnår du din frihet, så blir du til et ''barn''. Å være barn er frihet, og lek.

Tove, Den 17.08.08 så skal jeg være med på fotografitsdag på Preus Museum.. mer info se linken under..velkommen!!!! ;)

http://www.nsff.no/cms/index.php?page=forside
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu