*
Jeg liker bildet, men som Pappa til ungen er jeg ikke i stand til å vurdere bildet ''neutralt''. Vil gjerne ha ærlige tilbakemeldinger på dette bildet.
Utstyr
  • Mamiya M645 1000s
  • 80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger553
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Amund Blix A.
Ja som far er man ikke spesielt objektiv, det vet jeg alt om! :-)

Den omtrentlige midtstillingen hadde nok fungert bedre uten den treplattingen til høyre og jeg synes smokken forstyrrer en del, ikke helt optimalt teknisk heller.

Men fargene og stemningen er tiltalende, og at bildet faller i smak hos deg som far, tviler jeg ikke et sekund på.

Mvh

Amund
Sindre G.
Det var et nydelig bilde etter min mening. Jeg kan ikke uttale meg som noen ekspert uansett, men dette hadde jeg gledelig hengt opp i stua. Hvertfall hvis det hadde vært min datter;)
Anne Kari Berg K.
Et nydelig bilde med masse stemning og poesi. Syns omgivelsene - murgården, det mørke bladverket - er med å gi bildet en nerve. Liker den rosa prinsessekjolen og uttrykket på modellen.

Plattingen var der - ok nok (selv om det sikkert hadde vært fint uten også). Det samme med smokken.
Dette portrettet av en liten prinsesse hever seg høyt over gjennomsnittet - ville laget en stor forstørrelse og hengt på veggen.

AK
Ivan H.
Hei,

Liker blikk og farger her.
Skjer ikke så mye til høyre i bildet så her tror jeg ville gjort et kutt.
Da ville du også fått en litt mer spennende komp.

Hilsen
Ivan Holmedal
Søren L.
Takker for kommentarer.

Jeg har ingen erfaring med å scanne negativer, så jeg håper de utbrente områder kan reddes med litt bedre scanne-teknikk og etterarbeid.

Ellers, så liker jeg den litt ''odde'' komposisjon og holdning til ungen.

Lurer på om bildet er for søtt og ''klissete'' - ala ''elg i solnedgang''.

Jeg har lagt ut et bilde med en helt annen stemning (og uten smokk) fra samme fotoseanse:

http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=387676


Ellers, gudene skal vite at det er vanskelig å holde fokus på smårollinger med manuell fokusering og uvant kamera med waist level finder (søketrakt på norsk?), som gjør at bildet flytter seg motsatt av panoreringen...



Anne Kari Berg K.
Hei igjen...

Nei, det er absolutt ikke elg i solnedgang!!! Du har fanget noe unikt, helt annerledes enn det andre søte ''alminnelige'' bildet du har lagt ut.

Uttrykk, komposisjon (og farger) gjør dette bildet interessant og vakkert - på et kunstnerisk nivå, om man kan bruke et slikt uttrykk.

Du er helt tydelig inne på et fotografisk spennende spor - fortsett :)

mvh Anne Kari



Amund Blix A.
'Ellers, gudene skal vite at det er vanskelig å holde fokus på smårollinger med manuell fokusering og uvant kamera med waist level finder (søketrakt på norsk?), som gjør at bildet flytter seg motsatt av panoreringen...''


Sjaktsøker heter det på norsk. :-) Sjaktsøker er i det hele tatt litt håpløst på 645, synes jeg, å ta bilder i portrettformat blir heller vanskelig... Du får tråle www.keh.com eller eBay for en brukt prismesøker..


Mvh

Amund
Dag T.
Mørkt og deilig bilde, men på denne skjermen ser det ut som om det er noe rar støy i området bak ryggen hennes. Ikke kutt bort det mørke til høyre, det er viktig for stemningen.

Ellers er sjaktsøker noe man venner seg til, men jeg er enig med Amund i at det passer dårligere for 645 enn for 66. Jeg har tatt noen av de beste barnebildene mine med sånnt...
Eli R.
Som nevnt så er det noe rart og kornet i et større felt bak ryggen hennes, kan det komme av oppskarping?
Jeg må innrømme at jeg syns at den trelemmen ødelegger mye og at komposisjonen halter :-(
Hadde helst sett det uten lemmen og speilvendt henne og dradd henne ut til høyre... så hun så inn mot bygget. Gården syns jeg er viktig for stemningen i bildet.
- Eli
Søren L.
Takker alle for kommentarer.

Jeg tror det rare kornete område har kommet da jeg endret størrelsen på bildet eller ved .jpg-konverteringen. Det ses nemlig ikke på .tif-filen fra scanningen. Glimrende at dere bemerket det, for jeg hadde ikke sett det selv.

Jeg skjønner at ''lemmen'' kan sjenere. Jeg vet at det er hennes sandkasse, som er lukket og kan bruke den i ''fortellingen''. Men nå har ikke tatt bildet bare for å vise det til meg selv, så det er fint å vite hvordan andre opplever bildets elementer.

Jeg takknemmelig for all kritikk - det gir motivasjon å vite at det er masser av rom for forbedring :)

- Søren.
Bodil Kristine F.

Svært spesiell stemning.
Ville kuttet trelemmen til høyre og noe i toppen. Trelemmen tar bort spenningen som skapes mot mørket.
Synd med smokken.
Uansett et motiv med mye potensiale.

Mvh Bo
Maja L.
Nå har jeg ikke så mye erfaring/kunnskap å snakke ut fra, men jeg syns det gjorde seg med smokken! Syns det er vanskelig å sette ord på det, men det gjør henne litt mer sårbar på en måte..

Definitivt et bilde med mye stemning. Likte det kjempegodt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu