Stoler
Bilde av noen stoler jeg tok i en møbeldesignbutikk. Hadde oppdrag for Color Line Kristiansand i forbindelse med skolen jeg gikk på. Dro ut med et D70, billig 50 mm og en gammel SB26 blitz og kom tilbake med dette bildet. Bildet ble solgt til Color Line som var veldig fornøyd og valgte å bruke det på forsiden av en brosjyre de skulle ha ut. Stod en god time i butikken (som jeg var heldig å få tillatelse av butikkeierne til) og knipset bilder av disse stolene og andre designmøbler av danske designere (som var oppgaven). Dette var det beste bildet jeg endte opp med.
Jeg syntes bildet er godt representativt for dansk møbeldesign. Det blir ikke et kjedelig bilde av noen stoler, men et mer spennende og på kanten til abstrakt bilde. Formene kan sammenliknes med C en i ''Color Line'' og alt det fargerike i bildet er også med på å understreke Color Line sitt kjennemerke. Er godt fornøyd med skarpheten og dybdeskarpheten.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF 50mm 1: 1.8 D
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Lene L.

At et bilde av stoler kan bli så flott :-)
Sterke klare farger,god dybde og spennende vinkel....
Veldig fint :-)

Lene
Nils Christian S.

Ja så flott kan det gjøres - supert utsnitt - kreativt sett.
Matts R.

Riktigt trevlig bild på stolarna Stein.
Fantastiska färger och komposition...skärpedjupet sitter som en smäck.
Enkelt och bra.!.!.!

-::Matts::-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu