Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dan S.

minner meg veldig om linoliumstrykk,bare dette er foto:) liker uttrykket!gir beskueren bare akkurat så mye info som man trenger får å få assisiasjoner eller meninger om den.BRA !

mvh Dan Sandmoen
Julie E.

Hei! Takk for hyggelig kommentar! Har en del ganske sære og smale greier og blir derfor veldig overrasket hver gang kommentarer er på plussida. :-)
Tusen takk!
mvh Julie
Erik B.

Oi, dette var brutale saker. Råheten på uttrykket sammen med fotstillingen ga meg med én gang (Bokstavelig talt med én eneste gang... Hadde ikke sett på bildet ett sekund engang) assosiasjoner om at dette er en person som nettopp har fått en løkke om halsen og skal henges. Kan jo hende at det bare er jeg som er på bærtur, men det er uansett et veldig kraftfullt bilde.

Hilsen Erik.
Julie E.

Takk for kommentar, Erik! Jeg liker det du sier om at bildet gikk rett inn.
Om du leser tilbakemeldingen min her, hadde det vært veldig interessant for meg å vite om trøkket i bildet holder over litt tid eller om det ''buklander'' etter at det første trøkket har gitt seg? :-)
Men tusen takk for interessant kommentar!
mvh Julie
Erik B.

Tror nok jeg kunne hatt det på veggen, ja, for å si det sånn... Det har i mine øyne litt av den samme slagkraften som det bildet av en jugoslavisk partisan som Bjørneboe hadde i arbeidsrommet sitt, bare at dette er noen hakk mer moll-stemt. (Det omtalte bildet viser en jugoslavisk partisan som skal henges, og faktisk har fått løkken om halsen, men som likevel står med armene hevet over hodet og nevene knyttet, som i triumf. Jeg greide ikke å finne dette bildet på nettet, men det er trykket i Fredrik Wandrups JB-biografi om du er interessert i å se det.)

Hilsen Erik.
Rune Edvin H.

Synes du definitivt er inne på noe i denne stilen her. Lek deg mer med dette. Gleder meg til å se mer.
Rune
Julie E.

Hei dere!
Erik: takk for veldig hyggelig kommentar! Jeg kjenner bildet du sikter til. En voldsom sammenligning vil jeg si, rødmer nesten her jeg sitter. :-)
Rune: Tusen takk! Betyr mye det du sier. Ja, jeg leker. Opplever disse bildene som ganske vanskelige. Man kan så fort gå i effektmakerifella. Det er for meg mye arbeid bak et sånt uttrykk. ''Tegner'' på og trekker fra.
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu