Lonely Planet
Backpackers blir oppslukt av natten på den greske øya Amorgos. Bildet er noen år gammelt og tatt med mitt første digikamera, en Powershot.
Et av mine aller første forsøk på å fange nattstemning og bruke lang lukkertid med lite kamera. Liker den litt ''rølpete'' stilen.
Utstyr
  • Digitalkompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eli R.

Fantastisk hvordan de spres i alle retninger og lysene som gir dem flere skygger hver.
- Eli
jøran f.

Ja det er fantastisk hvordan skyggene gjør dette bildet. Det er også passe bevegelsesuskarphet til at bildet blir interessant.
Øyvind S.

Synes du har lykkes bra med dette bilde, mye action i dette, ser ut som de har det veldig travelt, uskarpheten og skyggevirkningene ble meget bra...
mvh Øyvind
Ole-Kristian T.

Hei Unni, artig effekt med den lange lukkertiden! Eneste litt uheldig med kuttingen av hodet på den øverste personen, tror jeg ville fjernet den personen eller kuttet bildet under henne? Og så Amorgos da..der har jeg vært :).
Anne-Lise K.

Ja, dette var stilig! Fanger interessen, og sier liksom ''hvor skal jeg, hva gjør jeg nå, retningen?'' Fin tittel.
Unni F.

Tusen takk til alle for kommentarer. Jeg har prøvd å fange min egen gamle ''packpackersjel'' i dette bildet, - og de greske øyene representerer et hav av muligheter sånn sett.
Dette er den lille båten ''Scopelitis'' som går mellom Naxos og ''small Cycklades'', og ender på Amorgos. En sjøreise jeg anbefaler til alle. Småøyene er vidunderlige og kanskje ikke så mye besøkt.
Hislen Unni
Avsluttet .

Hei Unni, dette synes jeg er stilig og litt anderledes bilde.
Likte det veldig godt, synes du har fått fram stemningen fint. Og att noen mennesker er skarpe mens andre ikke er det synes jeg gir opptimalt liv i bildet.

Ha en fin helg
Venlig hilsen Lillian.
Tove H.

Artig bilde med flott bruk av lukkertid...spennende med skyggene. Jeg opplever følelsen av at vi kommer fra ulike kanter - møtes - her på en ferje - og spres igjen for alle vinder. Godt illustrert. Har loffet med ryggsekk på disse øyene selv en gang - det var fantastisk.
:) Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu