Working man/ working women blues
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Steinar Dahlen V.

hmm . eg synast det var artig bilde. litt anderledes enn dei mange svart kvitt eller farge bilda man ser oftast. Eg er blant dem som likar det orginalt. men eg synast ditt bilde var flott.
Per Einar G.

Hey Tove!

This is so cool...like it alot!

Love your treatment here....looks great! Instant Favorite and I have to push the Anbefales button ;-)

Take good care my friend!

Per E.
Øyvind S.

Spennnde uttrykksform du viser her Tove, likte det...et bilde med en god fortelling... riktignok synes jeg du har noe små forstyrrelser nede i venstre biledkant, synes det ødelegger for linjen som går innover i bildet... ellers et artig bilde...
mvh Øyvind
Anne-Lise S.

Ai, dette ble annerledes og direkte stilig! Ser det for meg i storformat på en kichy kafè for ungdom! Kan du fortelle litt om hvordan du har etterbehandlet dette? Spennende! Ser gjerne flere bilder behandlet på samme måte! Her har du noe du kan lage en serie av! :-)

Ha en superduper kreativ lørdag!

Anne-Lise
Tove H.

Var veldig spent på hva slags respons jeg ville få på dette - det er jo ganske anderledes enn det jeg til vanlig gjør. Ble glad da jeg så kommentarene!
Steinar:
Flott at du likte det! At du finner det anderledes, tar jeg som et kompliment. At du vanligvis liker det originalt også! :)
Per Einar:
Å få anbefaling på ''nybrottsarbeid'' (for meg) var veldig inspirerende! Det varmer! :)
Øyvind:
Hyggelig du likte fortellingen! Fint du nevner det i venstre hjørne - det er ment å være en del av bildet, men er ikke vellykket hvis det oppfattes som forstyrrelser... Tar det med i tenkeboksen.
:) Tove

Tove H.

Tuuuusen takk, Anne-Lise - veldig inspirerende kommentar! Jeg bruker det lille jeg kan i PS kreativt - dvs styrer etter feeling....bryter regler om nødvendig (og det er nødvendig). Derfor vanskelig å forklare, siden jeg ikke følger oppskrift. Høres sikkert ut som jeg ikke vil dele, men det er er rett og slett vanskelig å forklare. Ser andre har kommet fram til lignende bilder - kanskje de har mer fast plan i hodet...? Kanskje får de samme resultat med helt andre metoder? (Skulle ikke forundre meg). Bildet er tatt i en engang - ingen lag iallefall.
Ble veldig glad for kommentaren din!
:)Tove
Avsluttet .

Ekstrem morsom og givende Tove.
Selv om noen ser hvor du har vært.
Spiller ingen rolle for meg for hovedsaken i hovedporten er jo hovednøkkelen.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Anne Ø.

Godt motiv og artig effekt du har fått frem her.
Thorbjørn R.

Slik massiv etterbehandling synes jeg har ltt for å tippe over i det jeg kaller effektmakeri, men her er jeg tilbøyelig til å like resultatet ditt. Jeg synes det nærmest grafiske uttrykket fungerer bra - får assiosiasjoner til tegneserie. Tror det kunne gjort seg som plaket. Men jeg er enig med Øyvind i at ulumskhetene nede til venstre forstyrrer litt.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .

Hei Tove
Ja, liker hva du har fått til her. Synd du ikke husker fremgangsmåten, for da kan du ikke lage flere:) Akkurat lik jeg og:) Drar i alle spaker og når jeg synes jeg har fått til noe severdig husker jeg nesten ikke en dritt av hva jeg gjorde.
Vel, øvelse gjør mester.
Men som sagt, liker helheten i bilde, en liten fortelling godt fremstilt. Mange har allerede nevnt plakat, og det er jeg ikke uenig i.
Gode kontraster, fine former og utsnitt. Jeg derimot, vil beholde det lille i nedre venstrehjørne. Bare fordi at jeg synes det balanserer bildet godt. Resten av venstresiden er så lys, at nedredel med skygge og hva det en er for noe bør absolutt være der det er.
Keep working on.

mvh arild
Avsluttet .

Hei! Kjempestilig, fin effekt og flott motiv. Du er veldig kreativ har jeg lagt merke til. Mvh Liselotte
Tine F. B.

Hei Tove, dette ble kjempestilig! Liker det, spennende effekt. mvh Tine
Tove H.

Tusen takk for flotte kommentarer!
Eivind:
Morsom og givende var ord jeg likte! Men - jeg tror ikke jeg har vært der noen tror jeg har vært!
Anne:
Gleder meg å høre!
Thorbjørn:
Tegneserie og pakat - liker assosiasjonene/tankene. Tar det i venstre hjørne med videre i tenkeboksen.
Aril:
Hyggelig å høre! Men jeg husker på ett plan framgangsmåten - den lar seg bare ikke forklare. Dvs jeg husker ingrediensene, men ikke alt jeg gjorde med dem - for mye er skjønn og opp til feelingen. Så egentlig er det vel det du også beskriver... Skal gjenta prossessen før jeg glemmer den - det er nok lurt! Så vil det vise seg om jeg klarer det...(kremt)
Er jo enig med deg ang skyggen nede til venstre, men tankekors at den irriterer noen.
Tine:
Hyggelig at du synes det!
Hilsen Tove

Jani F.

Hei Tove! Dette var rett og slett råtøft! Liker val av komp og kontrastbruk. Speilinga av føttene er prikken over I`en :) Burde bli hengt opp!
Hadde vore spanande om me fekk sjå orginalen, alltid kjekt å sjå kva som går an å få ut av eit bilete. Mvh Jani..........:)
Tove H.

Så gøy å høre at du synes det er råtøft, Jani! Tusen takk for flott tilbakemelding! Jeg jobber noen ganger rett på originalen - det har jeg gjort her...( Vet det er litt sløvt). Har egentlig spart på få originaler - det er det ferdige resultatet jeg bryr meg om...! Angret mange ganger - skal skjerpe meg på det. Fint du bemerker speilingen.
Hilsen Tove
Ole-Kristian T.

Hei Tove, jeg synes dette var ganske stilig, minner meg om arbeiderklasse-kunst fra mellomkrigstida. Bra komponert bilde :).
Inger-Lise S.

Hei Tove! En stilig effekt i dette bildet. Fint motiv. Artig tittel, passende.
Venstre nedre hjørne får et lite minus, men pluss til deg for kreativitet!
Flott med speilingen!

Inger-Lise
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer!
Ole-Kristian: Hyggelig! Så sant - noe der!
Inger-Lise: Hyggelig! Venstre hjørne er forstyrrende for noen... Tar det til etterretning.
:)Tove
Fredrik S.

Hei Tove!

Dette hadde gått meg forbi.
Tøff effekt, og et stilig bilde som falt i smak.
Bra etterarbeid.

Mvh Fredrik S
Tove H.

Tusen takk, Fredrik - ble glad for å lese din tilbakemelding!:)
Hilsen Tove
Tom E.

Dette likte jeg, Tove. Etterbehandlingen lager en stemning som gir meg assosiasjoner til amerikansk 60-talls reklame. Dette fungerte godt i mine øyne.

Mvh TomE
Tove H.

Hyggelig å høre at du likte det, Tom!
:)Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu