Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge
Dette er et innspill for å få til en dialog rundt hvordan ta gode reise-skildringsbilder som fortjener mer enn album status. Jeg forsøker stadig, men trenger kommentarer på både teknikk og ikke minst komposisjon. På forhånd takk!

Se også dialog under bilde nr. 4789
Bildet inngår i albumet Australia -
Utstyr
  • Canon EOS 500n
  • EF 80-200
  • Blender-
  • FilmtypeKodac Gold 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

Du har lyckets med å få med mye på en bild. I dette tillfelle syns jeg det er ok. MEN IKKE ALLTID.
Åse G.

Takk for kommentaren. Ut fra et OK på dette bildet tar jeg det som at du faktisk likte det?

Kan du si litt mere om, eller gi noen ekspempler på hva du mener med IKKE ALLTID. Jeg ønsker å utvikle meg og lære, derfor synes jeg det er velidig nyttig med eksempler.

Ha en fin dag - hilsen Åse
bjørn g.

Ferga har fått en alt for dominerende plass i bildet. Jeg synes kanskje du skulle ventet til den hadde gått, eller var på vei helt ut av bildet. Dette bildet hadde blitt flott og dramatisk med bare bro,opera og en stille havn.
Erik G.

Det vi får fremstillt som den eneste bygningen i Australia har endelig havnet i bakevja. Men den er der, og nydelig plassert. Jeg synes dette bildet er det mest intellegent løste bildet jeg har sett i dag. Nydelig komponert, selv om jeg sliter litt med den båten. Det ville jeg ikke gjort om ikke Bjørn Guldberg hadde forstyrret mitt syn.
Lars-Anders M.

Jeg mener att det lønner seg å ha med få elementer i bildet. Ellers kan det lett bli litt rotete. Men ikke på dette bilde. Jeg liker det.
Åse G.

Tusen takk for kommentarene. Det er hyggelig å få positiv tilbakemeldig også, selv om det ofte er den mere kritiske man lærer av. Jeg lar meg gjerne inspirere, for noen ganger mister jeg motet ... når man ser alle de gode bildene på FOTOdotNO.

Når det gjelder båten;
- personlig synes jeg den passer fint inn da havnen i Sydney er tett trafikert av slike båter og den er da et naturlig element her
- da bildet ble tatt var jeg selv på en hurtiggående båt, og det er da sekunder om å gjøre for å få til motivet her. Det ville mao ikke latt seg gjøre å vente særlig lenge ... kanskje noen sek.

Igjen, takk for inspill - og ha en fortsatt fin dag, hilsen Åse
Ann F.

Jeg likte dette best av de tre bildene av Sydneyoperaen. Sydney er en havneby - også, og det kommer fint frem her, samtidig som du uten tvil vet hvor du er...
Det fra sjøsiden med husene bak, synes jeg var for rotete, og det tredje var vakkert, men dette forteller en historie om byen i tillegg.
Åse G.

Takke for kommentarene. Det er hygglig å få til en dialog rundt et tema, og det å få til et representativ bilde av noen som ''alle'' fotograferer er en utfordring.

Ha en fin dag - hilsen Åse
Mats N.

Den bästa av ''Opera''bilderna. Och den är mycket bra! Fräckt att visa den i s/h. För mej är denna bild rätt i det mesta, jag kan inte hitta nå´t att klaga på...möjligen bristen på kontrast.
Det är väldigt svårt att fixa ''det rätta'' ögonblicket när båtar i rörelse är inblandade, både som motiv och som plattform för en själv när man fotar...men du klarade det galant här!
Åse G.

Jeg takker så mye for god kritikk, og det er jo spesielt hyggelig når noen synes bildet er bra.

Da jeg la ut bildene av Sydney Opera House overså jeg dette bildet, men etter kommentarer fra David A. Bruun-Lie på et av de andre operahus bildene fant jeg fram dette bildet fra skuffen, så jeg skylder ham denne positive tilbakemeldingen.

Jeg har beskjært bildet noe, og valgte s/h da jeg ikke syntes fargene i bildet var speseilt gode. Jeg har i senere tid også fått tilgang til redigeringsprogram, og har nå en versjon med bedre kontrast som jeg vil legge ut senere.

Ha en fin dag - hilsen Åse
Mette P.

Bra komposisjon. Tok du bildet i farger også? Hadde vært morsomt å se forskjellen! Jeg fotograferer selv i sort/hvitt, men akkurat dette bilde tror jeg hadde blitt bedre i farger!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu