Blomsterpiken
I påvente av at Hubroen skulle begynne sin kveldsjakt, oppdaget jeg i en blomstereng min myke og feminine side. Det var så befriende at jeg helt glemte den store uglen...

NEI DA! Det var selvsagt herlig å sveipe en forvokst penisforlenger av en tele etter den bolde fugl også! Og sikkert mye mer macho enn å sitte på kne i en blomstereng med en puslete macro? :-)
I fare for å måtte fple det mest naturlig å sitte etter større kaffeinntak. . Jeg liker det!
Bildet inngår i albumet Naturfotografens myke side - Flørt med de feminine gener og hormoner, som kanskje også finnes hos hankjønn?
Utstyr
  • Canon 1D mkIII
  • Tamron 90mm f2,8 macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324492} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Monika Frisvold V.

Du strutle....
Dette var ei ny side av deg :)
Skjønner det går mot midtsommer
Fra spøk til side..
Det var egentlig kjøle fint da.
Liker måten den strekker seg mot lyset.
fin skarphetsplan,,,
mvh monika
Marcus V.

Hehe, nemmen, ser man det ja! En blomst, gitt...

Fra spøk til revolver, nydelige farger, godt teknisk, bra komponert og bra med den korte dybdeskarpheten. Godt gjennomført dette Stian, men ikke glem uglen helt. :)
Stian H.

Takk for det!

Ingen fare Marcus, Uglen kommer seilende når jeg får tid. Vel, å ''få'' tid er det vel ikke mange som gjør, det er vel oftest snakk om å ta i det tilfellet.

Som den botaniker jeg er... kanskje noen vet hva den flotte blomsten heter?

Stian
Monika Frisvold V.

Ikke 100%
men antar dette er

Kornblomst (Centaurea cyanus)

Å kjekt å vite for dere som bor mer i naturen eller heime

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER
Dårlig appetitt, fordøyelsesbesvær, revmatiske lidelser, små sår, munnsår, øyebetennelser, røde og trette øyne, feber, menstruasjonsforstyrrelser og vaginal candida.


mvh monika
Stian H.

Takker for det!

Kjekt å vite, men kan heldigvis utelukke de tre siste bruksområdene med det samme! Blomsterfotograferingen har heldigvis ikke kommet så langt ennå...

Det med røde og trette øyne paser nok derimot strålende for en hubrofotograf; som sover to timer midt på dagen, to timer sent på natten, gjennom flere døgn, og hviler ut med 10-timersøkter i CS3 (på en alt for stor skjerm) når han omsider kommer utslitt, men lykkelig, tilbake til sitt lune hjem og svært tålmodige og snille livsledsager :-)

Wenche J.

Et flott bilde av kornblomsten. Liker den gule bakgrunnen som fremhever kronbladene på en flott måte. I tillegg kommer all info fra Monika om blomsten. Interessant og vakkert:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu