Myrull
Første bilde jeg legger ut på kritikken, er her for å lære og håper å få gode tips og råd.
Utstyr
  • Nikon d40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bent U.
Fint bilde synes jeg. Klart. Jeg har ikke greie på dette, men kanskje synes jeg at en litt større avstand til blomsten, hvor også mer av stilken til blomsten hadde vist, ville hadde gjort bilde ennå bedre. Liker det jeg ser. Mvh Bent
Avsluttet .
Hei
Bilde har et grønnskjær, også på ulldotten. Her er det muligheter til forbedring ved å trekke ut litt grønnfarve. Da tror jeg det blir et kledelig bilde.

mvh arild
Kari B.
Takk for kommentarer!
Det var meningen at bilde skulle ha et grønnskjær, og på min skjerm er det akkurat sånn jeg vil ha det. Men da jeg kikka på det på en annen, liiitt bedre kalibrert skjerm i går så jeg at det nok var altfor lyst i forhold til hvordan jeg planla det.

men jeg skal prøve å trekke ut litt grønnfarve, kanskje liker jeg det enda bedre. Planen var å ha en serie med sånne bilder, i forskjellige farge toner på veggen i en gang, så jeg får se hva det blir til;-) setter uansett stor pris på forslag!
Avsluttet .
Hei igjen Kari
Her vil jeg komme til unnsetning og fortelle at jeg synes det er en god ide hvis du planlegger et oppheng på en vegg i forskjellige farvevalører. Da tror jeg det vil funke bra.
Jeg har en ganske bra skjerm, men når jeg ser på andre, bla bærbare er det stoooore forskjeller hvordan skjermen er kalibrert. På en bærbar er det også frustrerende hvis du mange ganger ser i feil vinkel på en slik.
Men til utskrift el. fremkalling hos en fotoforhandler er det vel best å ta en prøve først, i tilfelle så kan du da justere farvene deretter før endelig utskrift.

Men det var bare en liten ting til. Vet ikke om jeg muligens hadde hatt lyst til å bluret ned bakgrunnen noe, for å få den også ørlite mørkere og dusere??

Bra ide, noe som jeg også har tenkt på.

mvh arild

Kari B.
Jeg har bluret bakgrunnen noe, men skulle gjerne hatt den enda mer bluret så der er jeg helt enig med deg:-) er bare ikke helt der enda når det gjelder photoshop;-) men velger jeg dette bildet på veggen så skal jeg få noen til å hjelpe meg. Skal som du sier ta utskriftsprøve før jeg skriver ut det endelige resultatet. Har igrunn lyst på noe grovere struktur, ala lerret så det må testes litt ut på forhånd. jeg legger ut en annet et her nå i samme serie, er litt mere usikker på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu