Lago d'Orta II
Bildet inngår i albumet Liguria & Piemonte -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX VR ZOOM NIKKOR 18-200mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323439} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole-Kristian T.

Greit bilde av denne landsbyen, men komposisjonen synes jeg halter, med todelingen av vann/ landsby og den litt umotiverte stolpen i venstre kant. For min del ville jeg zoomet mer inn på landsbyen og droppet stolpen og det meste av vannet :)
Roar K.

Et kutt i venstrekant for å fjerne stolpen som stjeler alt for mye oppmerksomhet fra det bildet dreier seg om og deretter et kutt i bunn for å beholde formatet og komme tettere på bebyggelsen. Mulig litt kontrast og USM ville høyne bildet en tanke. Tror nok du har litt å gå på der.

Roar
Avsluttet .

Hei Steinulf
Det er noen flotte motiv du presenterer fra din reise. Dette bilde er ikke noe unntak. Spesielt for meg som ikke reiser er det gildt å se noe annet en bare Norge:).

Men jeg synes at bildet er litt kontrastløst. Kanskje vil du ha dem slik, men her tok jeg meg den frihet og tok bilde inn i PS. Jeg markerte skogen oppover i fjellsiden + vannet. Hvis du da bruker USM og stiller det henholdsvis på amount ca.60, kjører radius opp til 250 og threshold på 0 vil du se at blassheten i landskapet forsvinner og bilde får en bedre helhetlig dybde med denne metoden.
Bare et forslag.

mvh arild
Roger K.

Hei Steinulf!
Ny flott reiseskildring fra dine turer rundt om i verden. Mange flotte reiser med deg der vi får se bla som her litt byggeskikker og plasseringer i landskap som er og var fornuftig for stedet. Tidspunkt for opptak gir jo lett slik blasthet i bilde og er normalt for tidspunktopptak. Spørmålet blir da om slikt skal fikses på med litt behandling eller ei. Jeg føler det helt greit å fremstille bilde slik du i utgangspunktet opplevde dette i sterk dagsol. En avgjørelse som ligger på fotografen og føler ikke dette i negativ retning. Bilde står seg godt slik. Fra en annen side så har jeg vel likt utfallet om du har valgt å legge ut bilde som Arild beskriver uten denne versjonen. Du skal holde på den versjonen du først kom frem til i utgangspunktet og som her står seg godt.

Mvh RK
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Jeg forsøker å formidle utsikten fra mitt cafebord. Da blir det mye vann i forgrunnen, fordi det var slik det fremsto. Stolpen er med for å gi dybde til bildet.
Liv F. D.

Et flott bilde av utsikten. Tror allikevel jeg ville kuttet bort den brune stolpen. Synes den tok for mye av oppmerksomheten.
mvh
Liv '')
Eli R.

Et generelt alternativ for en slik stolpe er å la den ta mer plass, for å fungere som foreground interest.
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu