ustoppelig natteliv
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Tamron 28-300 mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker8s
  • Nei
  • AnnetStativ, 8 sek. eksponering
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322884} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Magnus E.

God effekt av lang lukkertid.Severdig bilde. Mulig det er litt skjevt, men kanskje greit at det heler litt. Synes du med fordel kunne klonet bort den streken som deler himmelen. Dubrovnik..?
Magnus
Nina E.

Hei, og takk for kommentar! Ja, jeg ser jo nå at det er litt skeivt, he, he... Burde vært rettet opp, selvsagt. Men joda, det er selvsagt Dubrovnik, glemte visst å skrive det. Og den stripen i himmelen burde vært klonet bort. Men bortsett fra det, så synes jeg det ble ganske artig effekt av den lange lukkeren. Likte det vrimmelet av mennesker vi ser bruddstykker av...
Skal redigere litt og legge ut en ny versjon ved anledning.
Mvh Nina :o)
Steinulf L.

Morsom ide. Mulig du hadde fått mer ut av dette med et høyere standpunkt, som her:bilde nr. 357679
Eva Marie P.

Dette va utrolig stilig Nina, jeg likte det. skjeveheten plaget ikke synsintrykket mitt. Passet egentlig inn i virrvarret av mennesker og ''urolig'' natteliv. Spennenede og kreativt. faller lett for slike anderledes-bilder, dei ser vi ikkje så ofte.
-epl
Åsmund I.

Skjevheten og stripa på himmelen gjør meg ingenting, det yrende folkelivet tar uansett så mye oppmerksomhet. På en bra måte, vel og merke. Her får du på en god måte frem menneskemengden og livet i byen. Samtidig som det er fullt av bevegelse synes det for meg å være et, på sitt vis, rolig bilde. Likte det godt.

Mvh Åsmund
Ole-Kristian T.

Hei, ja dette var stilig; mye liv og bevegelse her mot de ærverdige bygningene. Stilig med speilingene i gata også. Tøft bilde som jeg likte godt :)
Fredrik S.

Hei

Syntes dette vart stilig. Fin bruk av lang lukkertid, som gir mange spennande elementer i bildet. Fint lys er det også. Litt skjeivt ja, men det er jo ei smal sak å fikse på.. liker dette! Bra jobba.

Mvh Fredrik S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu