Jack the Ripper
Bilde er iscenesatt Jack the ripper stil. Som i filmen From Hell
Dette er mitt første motebilde, og jeg er fornøyd.
Bildet inngår i albumet Bohem - Vi er en media klasse i kristansand som fikk ta mote bilder butikken Bohem. Disse tre bildene var mitt bidrag. Temaet var bohemer på 1800-tallet
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322701} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Aina s.

Ang Jack The Ripper synes jeg det er for lite blod, ang mote, så vet jeg ikke om det er fristende å kjøpe klærne presentert i denne settingen. Men jeg synes bildekvaliteten og lyset er bra.

Mvh Aina
Ida T.

Takk for kommentar!
Det er med begrensede midler jeg tok dette bilde, så blod og gørr var vanskelig å få til. Det er tatt på kvelden med stativ og lyset på jenta er en lommelykt (og Photoshop).

mvh Ida
Jon-Petter T.

Til å ha tatt bilder i ca. ett år synes jeg du har tatt et langt skritt når du har tatt dette bildet!
Du sier du hadde få hjelpemidler til rådighet for å ta bildet. På bakgrunn av dette synes jeg du har fått til veldig mye.
For å ta et bilde som dette må du ha en klar ide, et sted å ta bildet, modeller, velge tidspunkt, ta stilling til lyssetting, forholde deg til faktiske forhold på stedet, oppdragsgivers ønsker osv.
Med andre ord, det er ganske mye å passe på.
Derfor synes jeg det veldig moro at bildet har blitt så bra som det har blitt.
Det er helt sikkert ting som kunne vært gjort annerledes og bedre, men hovedsaken er at du faktisk har gjenomført og presentert en ganske så ambisiøs idé. Det er sprekt!
Tipper at det du har lært i denne prosesen er ganske mye, så stå på videre!

Avsluttet .

Absolutt en god idè, men det mangler en del på gjennomføringen. Antar at modellen skal se død ut, men det får jeg ikke inntrykk av slik som make-up osv er.

-SveinO.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu