Et helt ordinært bilde
Fra en ekstraordinær opplevelse. Eller hva sier du om å våkne opp i et fyrtårn til lyden av havbrus, observere havørn,ternekoloni, late måker og en oter som spiser frokostfisken på berget ved siden av deg. Se sola gå ned i havet etter å ha strevet deg opp 111 trappetrinn til toppen av fyret. Man kan føle seg beruset av mindre. Og alt dette opplevde jeg i løpet av et døgn på Haugjegla fyrstasjon ytterst i havgapet ute på Smøla. Et eldorado for fugle og naturelskere.
Bildet inngår i albumet SMØLA - 5000 øyer ,holmer og skjær på Nordmøre - Har lyst til å vise fram landskap og fugleliv fra min barndoms paradis..
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon 17-55 mm 2.8
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Monika Frisvold V.

Fikk ikke noe mindre lyst til en tur på Smøla når jeg så dette bilde.
Nei her må du ordne et foto treff :))
mvh monika
Wigdis W.

Ja, vi kan godt leie fyret en helg. Det er et innredet naust der også hvor vi kan ha krabbefest e.l . Kajakker kan også leies om ønskelig. Alt kan fikses. Han som driver det ordner det meste. Han har en stor god og bred båt som er ypperlig til havørnsafari. Bare spre ordet, så tar vi en tur i september. Da er det mer havørn enn nå.
Monika Frisvold V.

Ja dette hadde blitt råbra :)

mvh monika
Bent U.

Jeg blir også med. Nydelig bilde! Er tårnet/bildet litt skjevt? Det er mulig det er jeg som ikke er helt i vater. I alle fall et veldig fint bilde.
Ole-Kristian T.

Bildet er fint det, og historien til var inspirerende, kunne godt tenkt meg å overnatte på et fyr ute i havgapet :). Fint med veien som leder inn til fyret, og horisonten som synes tvers over hele bildet (den er forresten skjev). Stilig dette fyret, et av de mange som ikke er bemannet lenger, men altså til dels åpen for allmenheten, og det er jo flott :)
Wigdis W.

Jeg er så betatt av stedet at jeg ikke legger merke til skjeve horisonter :-) Det er åpent hele året og det er fascinerende omgivelser i både storm og stille. Blå resept på øverste hylle. Anbefales sterkt.
Guro H.

Flott sted, nydelig stemning - men horisonten, og dermed også tårnet, er skjevt. For slike petimetere som meg, tar det oppmerksomheten vekk fra resten av bildet, som jeg liker meget godt!! :o)
Beate C. A.

Nydelig bilde. Har selv akkurat vært der ute nå. Meg og min families ferieparadis er Smøla! Vært her 11 sommere på rad!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu