Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger538
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Stig Børre E.
Jeg har stort sett sansen for det du presenterer, dette er intet unntak. Gjennomført og veloverveid på alle måter. Luftig og sommerlig. Veldig fin elementplassering og spennende perspektiv. Tror jeg ville valgt å gi blanke i histogrammet her, og fått maks ut av de fine skyggene som trærne kaster. Tror det vil forbedre et allerede godt fotografi.

StigB

Ivan H.
Hei,

Her var det spennende linjer, og kuer :)

Liker måten du har brukt billedflaten på, alt er på sin plass.
Kanskje Stig Børre er inne på noe når det gjelder skyggene, kjekt om du la ut en ny versjon slik at vi kan veie fra eller imot :)

Likte dette, øyvind.

Hilsen
Ivan Holmedal
Ole-Kristian T.
Stilig bilde, likte dette :)
Erlend K.
Flott bilde, slike har jeg stor glede av å se på! Komposisjonen din er godt gjennomført, men jeg tror kanskje at du har vært litt forsiktig med bruk av kontrast.
Steinulf L.
Kulturlandskapsfoto av klasse.
Ivar B.
Sterk og god linjeføring nesten opp mot det komiske der de svært samarbeidsvillige kyrne virkelig hever bilde med å stille snuten samme vei.. Luftig og lett stemning. Ser flere etterlyser mer kontrast, men jeg synes det fungerer svært godt slik det er presantert. Røffere kontrast vil ødelegge litt av sommerfølelsen tror jeg. Mvh ivar.
Erik J.
Flott perspektiv- fine linjer og formasjoner!
Øyvind A.
Takker for kommentarene. Jeg vurderte litt ulike varianter med hensyn til kontrasten. Jeg skjønner at jeg bør vurdere det en gang til.
Ø.
Robin J.
Spennende perspektiv. Fin linjeføring i et sommerlig bilde. Mvh RJ
Nina S.
Henger meg på rosen her. Er enig med Stig Børre om større kontrast.
Dette minner meg om Jan Kofoed Winther og hans himmelskud. En danske som tar landskapsbilder fra sitt lille propellfly. Og det er ment som et kompliment.
Mvh Nina
Ann F.
Veldig bra komponert med linjen trærne danner og skyggene - de er viktige, ellers ville det blitt for flatt. Men kanskje en anselse mer kontrast hadde vært på sin plass.

mvh Ann
Øyvind A.
Mange takk for nye kommentarer.
Ø.
Kristin S.
Et flott sommerlig bilde. Veldig fin plassering av elementene. Savner også kanskje litt kontrast:)

Mvh Kristin
Chr. G.
Ble slått av de to linjene; den langs trærna og den i kuenes ''kjøreretning''. Essensielt med kuene pekende samme vei. Den hvite kua som har ramla et stykke ned synes jeg har falt bra på plass balansemessig. For meg framstår ikke skyggene fra trærne som viktige.
S. N.
Får inntrykk av at trærne er i bevegelse mot venstre, sannsynligvis fordi dyra står i pilformasjon. ''The ents of Fangorn'' (trehyrder), kanskje, ute på nye eventyr. Har vært innom bildet et par ganger og fant ikke da heller noe mer fornuftig å si, ut over at bildet appellerer til fantasien. Tommelen i været. Hilsen Silje
Ben B.
Fin-fint. Kyrne minner nesten om en flokk fugler i v-formasjon.
Øyvind A.
Nettopp. De trekker i plogformasjon. ;o)
Takk for nye kommentarer.
Ø.
Jon K. L.
Elegant komposisjon. Artig at dyrene står i en pilformasjon:)

Jon K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu