Svaberg II
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ronny A.
Hei Geir.
Et nydelig bilde hvor du har utnyttet lukkertiden perfekt. Tøff i s/h. Ville ha rettet opp horisonten da den krummer.
mvh Ronny
Gunnar John C.
Jeg synes du har et flott håndlag med svabergmotivene dine, Geir. Her lever de store kroppene i tung kontrast mot sjø og lys, i interessant proporsjonsmessig motsetning til furene og kurvene i forgrunnen.

I flere av dine havlandskap tenker jeg at jeg gjerne skulle sett sjøen litt mindre bevegelsesdiffus. Litt mer som vann, litt roligere, eller kanskje bare litt mindre tilstede? I dette bildet synes jeg det funker brukbart fordi det er en slags samklang mellom mønstrene i skyet himmel og diffust vann.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Jarle S.
Delikat bilde,ypperlig komposisjon og en spøkelsesaktig stemning
takket være det slørete vannet. Teknisk utførelse til 20 i stil! Anbefaling.

Mvh
Jarle
Rolf S.
Delikat, stemningsfullt og velkomponert.
Det hadde ikke gjort noe om det hadde vært ytterligere et element ( f.eks. en øy ) godt ute til høyre helt oppe i horisontlinjen.
Og en litt krum horisontlinje bør rettes.
Rolf
Arnold H.
Hei Geir

For meg fungerer dette bildet godt. Eg synes der er god balanse ved den diagonale renna der sjøen strøymer inn og ut og svaberga på begge sider av den.

Lang lukkar skaper mystisk og romantisk stemning. Horisonten er nemnt før.

mvh
Arnold
Trond H.
Heisann, stillig dette, fint at du lar himmel være tilstede uten å la det få for mykje plass. Kan kanskje diskuteres om svaberget blir litt vel dominerende, men det er jo tross alt motivet :-)

Er litt nysgjerrig på kor kraftig filter du har her (eller mer nøyaktig, kor liten blender måtte du ha?) Har tatt liknende bilder sjølv i det siste, og sliter litt med diffraksjonsuskarphet når eg først får den lukkertiden eg vil ha (ca 5 min)

mvh th
Arve K.
Flott komposisjon, glimrende eksponering. Dette kan du!
Synes horisonten kan være som den er jeg. Jordoverflaten er tross alt krum ;-)
Trond H.
øhhh, såg nå at kommentaren min kanskje var litt sjølvmotsigende i første avsnitt, men det var da altså at eg liker balansen, men øyner alternative løsninger ;-)
Inger Anne Maritsdotter V.
Tidløst, vakkert og stemningsfullt,
likte dette.

I.A.V.
Geir B.
Tusen takk for strålende tilbakemeldinger.

Min kysttilknytning gjør at jeg har en veldig fidus til dette møte mellom hav og land - dramatisk og voldsomt det ene øyeblikket, vakkert og vart det neste.

Mange av disse bildene har bortimot tatt seg selv - min oppgave har vært ( i ettertid ) å finne dem igjen i blandt mange ulike varianter .... dette har modnet i 9 mnd før jeg gjennoppdaget det.

Nå henger dette bildet på stueveggen, side ved side med bilde nr. 375487.


mvh
Geir

PS
Jeg forstår dine innvendinger vedr. vannoverflaten, Gunnar, men jeg har vært gjennom en periode der målet har vært å utforske lukkertider opp mot 30 sekund nettopp fordi jeg har ønsket en utvisket brenning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu