Klessnor
Bildet viser en gjenglemt klessnor mellom to trær. To klesklyper henger igjen. Jeg passerte en fraflyttet gård tidlig en søndag formiddag. Tåken var tett. Plutselig så jeg klessnora..
Likte motivet med en gang. Formen på trærne og tåka. Klessnora ga minner om at her har det vært folk før. Strevde litt med å finne ''riktige farger'' under arbeidet i Photoshop. Originalen var litt blass.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-26 22:06:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon PowerShot S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319760} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Alan Thomas Duncan W.

Bente;

Hærlig motiv,,,

Keep up the fantastic work
Best regards;
Alan ................................
Avsluttet .

Kjempetøfft bilde.
Enkelt men fortellende.
Hilsen Tone!
Bjorn F.

Stilig bilde Bente , likte dette vgodt.
Hilsen Bjørn.
Eirik A.

Flott bilde dette her! ;)
Flott stemning!

Eiirk
Reidar Ø.

Hei. Likt bildet ditt. Synes det er flott når noen klarer å lager stilige bilder av hverdagslige motiver. Hvis det er mulig kunne jeg tenkt meg at du du fikk med mer av trærene. Spesielt det til høyre mangler mye.
Eli R.

for meg gjør klessnora at det funker med to trær istedetfor et eller tre. Kunnetenkt meg en ståsted som ikke var så rett på, at snora ledet en inn i bildet fra det ene treet inn mot det andre. Som nevnt over syns jeg det burde vært litt mer luft rundt trærne. men det kan kanskje klones vekk litt i PS.
- Eli
Ole-Kristian T.

Ja dette var stemningsfullt! Fint med de tre delene bildet er delt i, med flotte farger i nederste del, så det tåkete grå midtpartiet, og øverst det aller lyseste. Trærne er veldig dekorative, og klessnora blir et fint fortellende element i bildet. Likte dette :)
stellan k.

Underbar bild!!!

mvh/s
Jan Erik F.

Stemningsfullt bilde!

JE
Venke K.

Et velkomponert og stemningsfullt bilde!

Mvh Venke
Bente R. D.

Hei Venke og alle dere andre!
Takk for positive og konstruktive tilbakemeldinger på bildet. Det var en spesiell dag dette her. Tåka hyllet hele landskapet og denne forlatte klessnora på en øde gård inn i en trolsk stemning.

Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu