Bildet inngår i albumet Ruben -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-05-21 21:16:28
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319235} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ingunn H.
Hei Roy

Jeg likte dette bildet veldig godt.
Jeg liker at bildet er tatt i den situasjonen. en tunnel i et lekeapparat.(viss ikke jeg tar feil)


Jeg liker i grunnen barnebildene dine

stå på




ingunn
S. N.
Uttrykket på barnet, fargene og effekten av røret er veldig bra! Mindre heldig synes jeg den ''haloen'' rundt armene hans er, og den underlige tynne kanten som har blitt på dressjakka. Ser ut som om det er lagt på noe blur i bakgrunnen som har gått ut over hovedpersonen. Med litt mer arbeid i overgangene vil i alle fall jeg synes det funker bedre ;)
Silje

Roy H.
Takk for kommentarene.
S. Nilsen - Haloen stammer fra litt kraftig Lightroom-lek. Det er imidlertid ikke lagt noe ekstra blur i bakgrunnen. Skal se om jeg kan fikse det.

Mvh Roy
neil robert jones f.
Utrolig fint bilde, på alle trin.. Anbefalers .
Mvh, Neil
Anne Kari Berg K.
Et portrett av høy klasse!!!

Dette minner om bilder jeg har sett av utenlandske kanoner. Tydelig at det er etterbehandlet i ps, men det er så godt gjort at det ikke gjør noe. Lykke til videre med arbeidet ditt.

AK
Stig Børre E.
Fint blikk på guttungen, etterarbeidet ødelegger bildet totalt. Masse rare artifakter. Bildet kan bli bra med en renere finish.

StigB
Chr. G.
Å si at etterbehandigen er godt gjort og at bildet har høy klasse er vel å ta litt hardt i. Som SBE legger jeg godt merke til spor av fiksing, med distinkte overganger mellom områder du har lysnet/bluret (eller hva det er). Lyset på guttungen liker jeg godt, posituren er grei, men det hele faller sammen pga den lite nennsomme etterbehandlingen.
Roy H.
Hei og takk for hyggelige kommentarer og kritikk.
Jeg var sjøl litt i tvil om jeg skulle legge ut bilde, men jeg syntes det ble såpass bra at jeg valgte å legge det ut (selv om jeg visste at kritikk for etterbehandling ville komme)

Mvh Roy

PS Bildet er kun justert i Lightroom. Det er ikke gjort noen grep i andre bildebeh.-programmer.
S. N.
Jeg kjenner ikke Lightrom så godt, bruker Rawshooter selv, som vel er en integreret del av Adobe nå, men hvis de nevnte artifaktene og haloen ikke skyldes ps-arbeid kan det være at du har dratt hardt i spaken med utfyllingslys (vet ikke hva den heter i Lightroom) Et jevnere resultat, med like lyse områder, kan kanskje oppnås om du konverterer ei litt mørkere fil og bruker dogde/burn i PS. Synes bildet er såpass fint at det ''fortjener'' en litt bedre finish ;) Hilsen Silje
Roy H.
Ny versjon lagt ut

Mvh Roy
Torgeir H.
Hei, først og fremst et fantastisk bilde! Finstasen og 17.mai-sløyfa gir masse til bildet, jeg husker nesten selv hvor stas 17 mai var når jeg var liten. Dette er et bilde med masse følelse i spør du meg. Jeg må si jeg liker uttrykket du har fått til i etterbehandlingen, v1 er helt klart best syns jeg. En liten smule demping av spakedragningene så er det perfekt. Hva har du egentlig gjort for å få det til?

mvh T.H
Roy H.
Takk for kommentaren Torgeir.

Mvh Roy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu