GAD
- det ambulante galleriet som består av ferdigmoduler sto ved Munchmuseet da jeg tok dette bildet, det står kanskje der fremdeles. For meg var det interessante visuelle inntrykk i selve den enkle arkitekturen og lysets spill i og omkring...
- Men det som fenget meg med dette var forholdet og spillet mellom de forskjellige elementene og fenomenene. gjentagelser som skaper rytme i komposisjonen, - er svak for slike visuelle inntrykk!
Utstyr
  • pentax optio 750z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hallgeir R.

hvorfor/hvordan har de refleksjonene i veien havnet der?
Tror det er ett hvindu?
Bilde ga meg ingenting desverre
Thorbjørn R.

Jeg ser noen former og linjer her, men det er ikke nok til å bære bildet, etter min mening.

Mvh Thorbjørn
Aksel Anker H.

Det fenga meg.
Repetisjoner som speiles, flere tydelige linjer som deler bildet opp i tre særlig ulike seksjoner. En med radiatorene, veldig industrielt, men likevel tydeligvis varmt, og det er jo kult. En i utgangspunktet ganske uinterresant seksjon oppe til venstre hvori den tydeligste refleksonen av rediaterene befinner seg. Til slutt en seksjon med en veldig fin fotgjengerovergang, buktende steiner, en mystisk skygge og bildets meget få fargeklatter, som du heldigvis ikke har forsøkt å forsterke. Om du synes at alt det jeg har skrevet bare er tull, og at du egentlig gikk for dadaisme, så er det kult det óg.
Forresten; 'tror det er et vindu' ville ha vært korrekt.
Venligst gi meg litt pepper for at jeg korrigerer
Trygve K.

Hei Aksel!
Takker og bukker for en god og fyldig kommentar. Hyggelig med en som forstår og har sansen for slike komposisjoner! Er derfor ekstra glad for slik respons, for det er ikke noe for de som drages mot det storslagne eller typisk pittoreske. Synes du har en god beskrivelse av bildet.

:> T
Hallgeir R.

Aksel jaja :p min feil ;) Men fy deg som bruker bildekritikken til å korrigere andres skrivefeil. Og fy til meg som gir pepper til deg i bildekritikken.

Ang bilde. Der er mange forskjellige arkitektoniske elementer i bilde men det forsvarer ikke att bilde ser ut til å være tatt rett i gulvet ved ett uhell.

Min mening
Kjempe bra for Trygve att andre liker det :) Alle er forskjellige
Trygve K.

Under mottoet ''enhver respons er bedre enn ingen ...'' takker jeg i særdeleshet Hallgeir for innspill og ønsker lykke til i forhold til visuelle opplevelser og videre kreativ utfoldelse! 8-)
:> T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu