Bildet inngår i albumet Frosk -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger664
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Magnar B.
Uffda… den var litt spooky, sommervarmen har visst tørket bort livsgrunnlaget. Syns du har fanget situasjonen godt, den forvridde inntørkede foten gir et sterkt uttrykk.
Kjell Sigurd S.
Usminket og rått. Liker ditt valg av kamerastandpunkt. Her kommer døden og fordervelsen krypende inn i sjelen. Litt mye rødt i bildet men det var kanskje slik det var. Ubehagelig mye detaljer. Dette traff noe i meg.

Kjell S
Ivar B.
Pent er det ikke:-) Effektfullt er det derimot. Den inntørkede ''kloa'' er uhyggelig. Frosken må lide av alvorlig dehydrering. Bildet fungerer bra, men jeg synes kanskje det blir litt ''flatt''. Den rene bakgrunnen framhever motivet, men skulle gjerne sett noe mer av miljøet i bakgrunnen. Mvh ivar.
S. N.
Jukk. E.T. møter Gollum. Ikke veggpryd, men helt klart treffende. Nesten i personligste laget, å stivne for ettertida midt i dødskampen. I likhet med IB synes jeg det blir litt ''flatt'', er vel sannsynligvis fordi lyset er svært tamt. Det er antydning til noe i ''hånda'', men hadde gjort seg med enda mer sidelys for å få hr frosk bedre frem fra bakgrunnen.
Hilsen Silje
Stig S.
Med henvisning til pågående diskusjon: kanskje mest for familealbumet ;-) Teknisk topp som alltid, rått og rett på: ville nok ikke hatt dette på veggen, nei...

--stig--
Carsten A.
Slutter meg til postive kommentarer, dette var jo ikke-pent men skikkelig realistisk. Ville foretrukket en god del beskjæring ovenfra.

MVH CA
Christer Hoel O.
Brutal og grotesk naturskildring som fremkaller en reaksjon når man åpner bildet første gang. Får bildet midt i fleisen på samme effektfulle måte som bilde bilde nr. 137450.
Kunne tenke meg å se litt mer av øynene (eller det som var øynene), men det var vel ikke mulig slik frosken poserte. Fokuspunktet på kloa må hvertfall beholdes.

Mvh Christer
Stig Børre E.
Tøft. Syns det tekniske stemmer godt. Velvalgt utsnitt. Lyset er noe kjedelig og flatt.

StigB
Øyvind A.
Takk for gode kommentarer.

Lyset var egentlig ikke så galt. Det er vel heller min etterbehandling som ikke ble helt bra. Jeg skal se om det er mer å hente. Det er påpekt at det er mye rødt i bildet. Det stemmer, for bildet er tatt omtrent i det sola gikk ned, og himmelen var temmelig rød.

Ø.
Avsluttet .
Klart dette er et godt forsøk på kjeksing her Øyvind. To stoler?
Vil ikke si meg noe særlig imponert der alle setter pris på levende live.
Vel, i humanitetens verden er det så absolutt dette jeg ikke blir så fasinert over.
Typisk et forsøk på å være spes. noe jeg ikke ser opp til.
Ser nok av dette på National Geographic.
Ønsker deg tillykke videre med prosjekter.
En god hilsen fra Eivind 8~))

Kristin S.
Nei dette var ikke pent:) En litt brutal og en realistisk naturskildring. Liker at du kommer med litt annerledes bilder enn det vi vanligvis ser her inne.
Dette har tydelig din signatur:) Lyset og fargene passer motivet synes jeg.

Mvh Kristin
Hans Jacob H.
Siste krampetrekning til et siste farvel..? Synes vel mye av det absurde her var nettopp dette rosarøde duse romantiske lyset i grell kontrast til det uttørkede froskeliket. Liker også det ultralave standpunktet, det er vel det som kalles froskeperspektiv ..:)

Synes forresten du har godt grep om døde dyr, Øyvind: Gris, sau, elg, mus, ekorn, frosk og jeg vet ikke hva.. ;-)
Tove H.
Død frosk i kjedelig lys. Uspennende bakgrunn. Liker kamerastandpunkt og fokuspunkt. Men spennende bilde? Nei, treffer ikke meg!
Hilsen Tove
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.

Fuglene, Hans Jacob. Fuglene! Du har vel ikke glemt dem?

---

Jeg har aldri ment, eller tenkt, at dette skulle være spennende. Og hva er forresten spennende, i bilde-sammenheng? Jeg vet ikke.

Dette er mitt prosjekt, ellere rettere sagt, et av mine prosjekter: At døden er en del av livet, og at naturen er nådeløs. Denne tematikken har jeg dratt med meg i mange år, og jeg føler meg ikke på noen måte ferdig.

Jeg er tilfreds med at ikke alle liker dette, for intensjonen er slett ikke å lage bilder som flest mulig liker. Og jeg setter pris på at også de som ikke liker det, sier fra. Slikt er jo ellers blitt en mangelvare på bildekritikken, dessverre.

Ø.
Hans Jacob H.
Ahh, hvordan kunne jeg glemme dottens mest populære fotomotiv.. ;)
Robin J.
Passe motbydelig motiv, men presentert på en utmerket måte. Mvh RJ
Nina S.
Kraftig kost, treffer meg dette, dødskampen stivnet i øyne og klo, den siste kan minne om gjennomsiktig menneskehånd. Spesielt lys som står fint til motivet.
Med kutt oppe kommer man enda nærmere motivet.
Mvh Nina
Bente K.
I dette bildet oppdager jeg noen evolusjonistiske trekk. Her ser jeg en urfar gjennom likhetstrekk til min egen hånd.
Fasinerende bilde. Det stivnede forbenet er gjennomlyst og litt lysere og trekker derfor til seg blikket gjennom vinkelen du har valgt.
Jeg fikk asossiasjoner til et bilde av urkvinnen Utzi som var godt bevart mange tusen år under isen.
Bente

Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Nina og Bente: Deres opplevelse av bildet passer godt med hva jeg ønsket å få fram.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu