Fødselsdagskake
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ole A. V.
Hm, fråtseri og feilernæring er det jeg tenker på når jeg ser dette. Blir i stuss når jeg ser dette bildet; er intensjonen å vise en morsom bursdagsfeiring (som ikke funker), eller å vekke følelser som de jeg nevnte?
Svend Wiig L.
Hei Øystein!

Herlig og ''grisete'' bilde!

Liker det meste, til-og-med den lyse bakgrunnen!
Historien rundt det er dog det beste!!

Bra!

Mvh Svend
Anne Ø.
Så artig, må smile litt nå:)))
Spesiellt er det utrykket til barnet
foran her, energisk, knyttete never.
'' Ikke ta fra meg kaka''
I det store og hele, et herlig bilde!!
Ta godt vare på dette!
Geir H.
Hei Øystein! Herlig bilde av det jeg tror er tvillingene som feirer bursdag. Vekker artige minner for meg som hadde den samme situasjonen med egne barn som fikk kake på denne måten. Det blir noe å vise fram på konfen...

Geir..
Roar K.
Typisk unger. Blir et artig minnebilde om noen år.

Roar
Thomas R.
Er nok mest enig med Ole A. Mine assosiasjoner går ihvertfall mest til fråtseri (hvem er det som gir ungene sine så mye kake på bursdagen egentlig?). Men at unger griser er jo ikke noe nytt :-)
Øystein S.
Ole og Thomas, dere har nok ikke forstått bildet, men det er OK. Til dere andre, selvfølgelig, det er bare på etårsdagen slik kan gjøres, men bildene skal benyttes i en passende anledning lenger fram i tid (Tvillingene er ikke mine). Takk for kommentarer. o<(;-)
S. N.
Et åpent spørsmål: når noen ikke har forstått et bilde - ligger da ''svakheten'' hos betrakteren eller i formidlingen? ;)

Jeg synes dette er en riktig fornøyelig situasjon, men er ikke overbevist om at den er optimalt presentert. Blir forvirret av at begge barna ser ut av bildet.

Hilsen Silje
Øystein S.
Si det, jeg mener nok at det må være betrakteren som har ansvar for sin egen opplevelse av et bilde - enten det faller i smak eller ei. Formidlingen kan selvsagt være annerledes, men det er fotografens eksklusive rett til å bruke det han velger.

At presentasjonen ikke er optimal er jeg enig i. At begge ser ut av bildet, synes jeg er OK da de ser i samme retning og egentlig er opptatt av noe annet en kakene. Jeg betviler dessuten at to ettåringer er spesielt opptatt av kaker, fråtsing, griseri... og at de her egentlig bare leker med ting som smaker.

Teknisk er det litt problematisk, da det er delvis utbrent at motlys, som jeg delvis har retusjert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu