Holmer og skjær
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger684
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rolv B.
Lang eksponeringstid skapte en rolig og fin stemning. God fargemetning også synes jeg. Dette var fin og trivelig å se mens vi sitter her nord mellom snøbygene og venter på vår.
Mvh Rolv B
John H.
Bra bilde, fin dybde, gilde fargar og nesten tredimensjonalt. Selv en sur gammel grinebiter som meg finner ikke noe som trekker ned her. Det er nesten så jeg også blir rammet av nok inspirasjon til å drasse på stativet.
Jarle S.
Hei,Geir
Nok et fint kystmiljø fra din hånd.Slike bilder er nesten ditt varemerke.
Fint formidlet også denne gang,med flotte fargekombinasjoner i berget og steinene.Passe lyst og kompen fungerer også meget bra.
Har du brukt noen form for hjelpelys på forgrunnen?

Mvh
Jarle
Tove H.
Flott! Men synes bildet har et kunstig fargestikk. Bortsett fra det et meget bra bilde med god dybde og flott bruk av lang lukkertid. Du er dyktig.
Hilsen Tove
Eirik H.
I motsetnad til dei andre her synest eg ikkje dette biletet var noko særleg (sjølv om det er bra i forhold til det meste av landskapsbilete på foto.no no om dagen). Eg finn komposisjonen ubalansert. Eg tar meg i å vri hovudet mot høgre kvar gong eg ser på biletet, og det irriterar. Eg har aldri vore ein stor tilhengar av 3:2-formatet fordi det ofte freistar fotografen til å inkludere meir i bileteflata enn godt er. Det same gjeld vidvinkel, som kanskje du har brukt her?
Per Harald G.
Nydeleg fargespel og tekstur i berget her.
Thorbjørn R.
Jeg synes lys og komposisjon er grei nok - men jeg synes likevel dette blir litt anonymt.

Mvh Thorbjørn
Roar K.
Fine farger og god dybde, men jeg sitter med en følelse av at bildet renner ut i det høyre hjørnet nede. Fra den sentrale knausen får jeg en følelse av at vannet renner nedover som ei elv og ut i hjørnet. Muligens et optisk bedrag, men dog.

Roar
Geir B.
Takk for fyldige og konstruktive tilbakemeldinger.

For meg personlig er dette utforsking av panoramamuligheter med en 24mm på høykant.

Eiriks innvendinger er derfor helt på sin plass: Her har jeg ikke hatt tilstrekkelig kontroll på komposisjonen fordi dette er 3 bilder stichet sammen, men egentlig så finnes et fint kvadratisk utsnitt ''der inne et sted''.

Også Roars kommentar er derfor relevant, og jeg ser nå at det er flere ting som kan/ bør gjøres.

Jeg synes derfor at kommentarene oppsummerer mine egne vurderinger veldig god: Deler av bildet inneholder fine elementer, men som helhet kan det jobbes videre med komposisjon og
utsnittsbegrensning.

mvh
Geir
Kjetil K.
Vakkert bilde. Fin komp og skarphet..og vakkre farger :)

-Kjetil-
Tom Dysa S.

Ja... er jo ikke rare krittiken som kommer fra meg da..hehe de få fagutrykka jeg har lært til nå,vet jeg ikke helt når hvor jeg skal bruke enda, men det kommer.;-)..Men gjør det på samme måte som når jeg beskriver musikk,eller en enkelt låt..og i dtte tilfelle da.. blir enkelt storslått og veldig vakkert..
kan jo nevne skarphet etc..men det har du jo bestandig på bildene dine Geir hehe... Mvh Dysa
Geir B.
Kjetil: Takk for hyggelig tilbakemelding.

Dysa: Det er alltid veldig kjekt å få kommentarer fra deg og ''storslått'' og ''vakkert'' er faguttrykk gode nok for meg. Dette bildet er satt sammen av 3 bilder og består derfar av sånn ca. 26-27 Mp, dermed er ikke skarphet noe problem :-)
Men du ( når jeg først har deg på tråden ): Nå må du begynne å legge ut bilder igjen, skulle gjerne sett flere bilder fra deg.

mvh
Geir

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu