Passeringen
Gatebilde fra gamlebyen, Jerusalem (ortodoks jøde og arabisk kvinne).
Utstyr
  • D300
  • 105mm 2.8 vr
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Odd Magne U.
Hei
Likte bildet ditt veldig godt! Styrken ligger etter mitt syn i den komunikasjonen mellom de to som møtes. Eller rettere sakt, avstand og mangel på kontakt. Kvinnens forsiktige og unnvikende ansiktsuttrykk er bildets høydepunkt. Liker også komposisjonen der paret er plassert mitt i bildet og litt nede. Kornstrukturen høyner det ytterligere.
- OM
Thorbjørn R.
Jeg er litt usikker på om kornstrukturen tilfører noe positivt her. Men ellers er dette er meget bra gatebilde, hvor møtet mellom de to er det bærende element.

Mvh Thorbjørn
Knut-Inge J.
Kornstrukturen kunne eg godt vore foruten - den smakar litt ''kunstig tilsetning'' - men ellers er dette gatefotografi på høgt nivå: ''Paret'' som møtes, sjølvsagt, kvinna sitt uttrykk og positur, kvinnene til venstre, som ''bukker'' over barnet , og personen med posen heilt til høgre, som balanserer det heile. Handlingsmetta fortelling.
Pål E.
Takk for kommentarene. Er selv usikker på kornfyllet, men så meg tvunget til å gå den veien grunnet uskarphet i Raw-filen. Bildet er litt mettet, men det unike for meg var hvordan de to trådte såpass klart frem fra de andre og likevel passerte hverandre med bare centimeters klaring. Forhåpentlig et tankekors mht. forholdet mellom islam og jødedom.

alt godt,
Pål
Ronny A.
Hei Pål.
Synes dette bilde var utrolig fortellende. Man kan nesten lese motstanden mellom trosretningene i deres unnvikende blikk:-) Litt mye korn, men..
Ble sittende å se litt på dette bilde, egentlig et blinkskudd.
Ha en fin pinsedag.
mvh Ronny
Avsluttet .
Et godt gatebilde med mange historier å fortelle.
De ultrareligiøse dominerer i dag Jerusalem så sterkt
at moderne sekulære jøder rømmer byen.
Og her er konflikt nr.2 jøde og araber...
Fint skildret.
Litt usikker på mengden av korn/støy i bildet ditt denne gangen.
Men uansett et godt gatefotografi!

Mvh
arve
Pål E.
Takk for nye kommentarer. Moro å høre fra kyndige fotografer. Skal vurdere en versjon med mindre korn siden dette er noe flere nevner. Takk!

Pål
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu