Kannesteinen
Gjennomfotografert naturfenomen fra Vågsøy i Sogn og Fjordane. Jeg har også forsøkt meg. Din mening om gjennomføring, komposisjon, fargevalg osv. er velkommen.
Bildet inngår i albumet Landskap - Landskap med mine øyne.
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • EF 17-40mm
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
svein j.
Veldig bra bilde. Sorthvitt gjør bildet lekkert! Litt uskarpt/uklart, kan være overføringene? Vurdert beskjæring av 2-3 cm av nederste del? Dersom det hadde vært mere bølger ville det gjort bildet mystisk og varmere..
Stig B.
Det umiddelbare inntrykket er et gammelt bilde i sv/hv med grove korn og røffe former. Jeg likte dette litt mer ''evige'' inntrykket. Komposisjonen er vel ok, med en form der ytterkantene ''gror litt igjen'' og dermed skaper en fokus inn mot midten og det sentrale motivet. Fin plassering av horisonten. Det kvadratiske formatet fungerer bra her.

Har ikke forsøkt denne ennå selv, dette var kanskje et godt utgangspunkt for et forsøk :-)

Stig
Geir Helge S.
Hei, og takk for kommentarer.
Beskjæring i underkant er vurdert, men jeg lar det stå slik det står. Enda mer bølger kunne gitt et litt annet utrykk ja.
Bildet er ikke uskarpt, men strukturlaget som er lagt på (murvegg) gir kanskje det inntykket. Ser nå at jeg har jobbet på en måte som har gitt litt sterk USM-halo rundt steinen. Det skyldes slurv under bildebehandlingen.
Mvh Geir
Avsluttet .
Her får jeg umiddelbart assosiasjoner til dramatisk grafikk (etsning)..
Synes du får frem en ganske unik stemning med god grafisk virkning her.
Bildet har en fin ro og balanse.

Mvh
arve
Linda L.
Nydelig motiv! Synes det gjorde seg med svart/hvitt og fine gråtoner i bildet. Den litt uklare skurrete effekten gjør bare bildet enda bedre, mer mystisk.
Veldig, veldig fint!

Hilsen Linda (:
Carsten A.
Rimelig bra av forslitt motiv! Men bedre uten påført grums.

MVH CA
Hans Jacob H.
Jeg synes derimot at ''grumset'' fungerer fint. Dog ville jeg vurdert å fjerne enkelte flekker som kan minne om støv på brikka.
Geir Helge S.
Takk til alle.
CA: strukturlaget er et eksperiment, og det er første gang jeg forøker meg på dette. At motivet står seg godt uten strukturen er jeg enig i. Personlig liker jeg dog hvordan effekten påvirker motivet.
HJH: ser poenget med flekkne. De er ikke støvflekker, men det kan se slik ut. Takk for tipset.
Mvh Geir
Ivar B.
Jeg synes dette er aldeles strålende. Jeg liker det rufsete uttrykket som du får fram med strukturlaget. Lyset og tonene er meget bra. Jeg er kanskje enig i ''flekkene'' som nevnt over. Noe av det bedre jeg har sett av dette motivet, og da kan du være fornøyd :-) Mvh Ivar.
Kristin S.
Veldig flott. Jeg synes komposisjonen er fin. Flotte toner som gir en litt tung og mystisk stemning. Bra:)

Mvh Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu