Gamle Grünerløkka
Utstyr
  • F 90X
  • Nikon Nikkor Q 135mm 1:3,5
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Velvie 50asa
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.
Tøft bilde med spennende farger og en enkel, fin komposisjon. Forfallets estetikk er på topp her synes jeg! Se ellers gjerne min serie ''arkitektur i Oslo'' :)
Øyvind Osmo E.
Glimrende! Nydelige Gauguin-aktige farger og linjer. Duen og omgivelsene forsterker hverandre på en morsom måte. Duens perfekte anatomi mot det slitne menneskeskapte. Duen blir streng i forhold til gården. Morsomt!
Nina C. K.
Jepp! Rene kunstverket med en flott og stram komposisjon, og alderes nydelige farger. Kunne hengt i et hvilket som helst billedgalleri. Det hadde sikkert egnet seg til å bli kopiert på lerret i stort format! Hilsen Nina
Steinulf L.
Fine flater og en vellykket skanning.
Andrés O.
Hjertelig takk for de flotte kommentarene. Å bli assosiert med Gaugins farger og linjer, og få høre at bildet kunne ha hengt på hvilket som helst billedgalleri varmer et fotografhjerte. Har fulgt med og storkost meg over serien din ''arkitektur i Oslo'' Ole-Kristian, og er vel ikke i nærheten av å være så gjenomført nei.

- Andrés
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu