Når mørket legger seg....
Bildet ble tatt i Etosha i Namibia 2006. Skulle virkelig ønske jeg satt med et bedre kamera og mye bedre kunnskaper om foto. Dette er noen av mine første bilder. Men mann lærer med tiden. Personlig syns jeg bildet er noe kornete og for uklart.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Espen U.

Synes det var et godt bilde. Det skal noe til å ha råd til dyre fastlinser med 2,8 blender hele veien. Det er jo ganske trist at utstyret betyr så mye når det gjelder resultatet av foto. Men dette var vellykket. Hva slags zoom og blender har du tatt det med?

Mvh
Espen Utaker
Elisabeth H.

Tusen takk for kommentar!

Bildet ble tatt i forbindelse med mitt 3 mnd opphold i Namibia der jeg jobbet på sykehuset i slummen. Var opptatt av å ta med meg et kamera som var lite synlig, men tanke på ran osv.

Her har jeg ikke brukt noe annet enn enn Canon PowerShot S3 som har 12 x optisk zoom.
Simpelt kamera i den store sammenhengen, men supert å ta med seg tur. Det tar så liten plass, skulle jeg brukt et SLR-kamera måtte jeg hatt med meg diverse ekstrautstyr for å oppnå samme resultat.

Jeg prøvde meg frem med ulike innstillinger og dette ble resultatet!

Mvh
Elisabeth
Christine K.

Tatt i betraktning hva slags utstyr du hadde til rådighet er dette et flott bilde.
Hilsen Christine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu