Nyksund
Övernattade i posthuset, jag fick krypa in i rummet för det var så trångt. Började med att besöka caféterian och åt en valpizza, en Moby Dick, sedan fotograferade jag i flera timmar runt hela hamnen i gråvädret. Att gå runt med kameran där i handen går inte beskriva det måste upplevas. Spöklikt!
Juli 1999.
En av de bilder jag fångade som fångar atmosfären i Nyksund just den gråa dagen.
Utstyr
  • Minolta Dynax 800si
  • mINOLTA 20/2,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/8
  • FilmtypeFuji ASTIA
  • Nei
  • AnnetTripod.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli R.

Jeg pleide å gå på disse bryggene med farfar da jeg var liten :-)
Syns at himmelen er litt blass men pytt!
- Eli
Peter C.

Hemmablind är lätt att bli och vanskeligt att få gode bilder på hemmaplan. Men vi som kommer från andra ställen på planeten ser ofta byn i annat ljus. Kanske du också har en likadan bild? Jag var ensam här och ensam med kamera den här dagen. Jag kunde i vilket fall inte se någon annan med kamera. Och det tyckte jag var synd!
Aina s.

Synes kompen er bra. Minner om prospektkort. Men det var innmari grått vær her ja. Pga kompen (prospektkort) forventer jeg finvær på bildet, men tror at du vil formidle litt spøkelsesaktig forfall? Vet ikke om dette lykkes helt. For meg blir bildet uttrykksmessig hverken det ene eller det andre. Men et flott og bra bilde i seg selv.

Mvh Aina
Peter C.

Det går inte få fram på bild hur det var men jag tycker ändå att vidvinkelobjektivet hjälper till att förmedla det tunga gråvädret. Jag skulle kunna efterbelysa för att få bilden lite annorlunda. Tack för kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu