Nytt liv av daude gror
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Venche J.
Vet du hva - dette ble skikkelig stilig. Jeg ser det for meg på veggen.

Wenche.
Thorbjørn R.
Dekorativ silhuett. Jet stusser litt på at de ytterste delene av greinene noen steder mister kontakten med modertreet.

Mvh Thorbjørn
Vegard L.
Kreativt dette!. Et bilde som kan studeres, men blir likesom ikke helt overbevist denne gang.
Vegard
anders s.
annerledes og flott bilde med litt symbolikk i seg
enkel med men bra komp
ikke dum denne her nei
ha en god helg
mvh anders
Odd Tore S.
Takk for kommentarer!
Når gamletreet dør, tar rotskuddene over og sørger for at slekta går videre.
De ytterste delene av greinene mister kontakten med modertreet?
Ja, sånn går det på et eller annet nivå. Flere detaljer kommer med ved å legge overgangen mellom sort og hvitt på et mørkere nivå. Men siste .jpg-komprimering setter en grense for dette, og da blir tegningen grovere igjen.
Jeg syntes at det ble noe litt vårlig over å antyde grenene på denn måte.
Opptaksforholdene var ikke sælig vårlige, tett snødrev fra nord.
Odd Tore
Espen A. I.
Ikke min stil dessverre, men kommentere kan jeg lell. Synes ikke det gjør seg egentlig med denne posterize lignende effekten. Det er kanskje bare meg...

mvh Espen
Jon K. L.
Stilig komposisjon. Fantastisk silhuett av stammen som hever seg og gir assosiasjoner til en giraff ;)

Jon K.
Inger-Lise S.
God tittel til et godt bilde! Jeg syns denne effekten gjorde seg veldig godt.
Jeg liker også formatet. TRor det vil gjøre seg i stort format.
Savner nye bilder fra deg!

Inger-Lise
Odd Tore S.
Takk for flere kommentarer og synspunkter!
Enig i at motiv og bildebehandling er noe sært, men det var dette jeg så som en mulighet i snødrevet med tåke. I utgangspunktet skimter såvidt man bebyggelse og åsrygg i bakgrunnen. Det gjorde seg ikke etter min mening, og ble forsunnet med øket kontrasten og korrigering av lyshet.
Inger-Lise,
Etter å ha forlest meg litt på diskusjoner i forumene her finner jeg det naturlig å ta en liten pause og tenke over forholdet mitt til dotten. To hovedårsaker:
- tendens til oversvømmelse av bilder. Hvorfor ikke kutte ned på kvoten, så må folk være noe mer kritiske til hva de legger ut?
- gjentatt gnål om ærlig og omsvøpsløs kritikk. Den type kritikk kan da også være positiv, bare den er begrunnet? For meg er det mer naturlig å kommentere bilder jeg har et (positvt) forhold til enn slike som jeg ville ha slaktet.
Generelt forventer jeg reaksjon på kritikker fra den som har lagt ut bildet, særlig om den er begrunnet negativ. Ikke alle talspersonene for den omsvøpsløse praktiserer slik tilbakemelding. De som er misfornøyde sitter med nøkkelen til forbedring.
Det går med mye tid for meg til å gjøre meg opp min mening om bilder og skrive den ned. Manglende respons er demotiverende. Jeg mangler heller ikke andre fritidssysler, særlig ikke nå når orienteringssesongen er i full fart.
Fortsettelsen? Time will show.
Odd Tore
ingeborg w.
Her får jeg assosiasjoner til bjørkedøden vi opplevde den uka vi var på Hardangervidda nå nettopp. Bittesmå larver i stort antall, spiser opp bladene og trærne dør. Bjørkeskogen står svart igjen. Hm, jeg håper bare vi ikke har fått med oss jævlene hjem... Vi prøvde så godt vi kunne å unngå det. Forøvrig gir ikke bildet meg så mye når det kommer til komposisjon. Jeg prøver som regel å unngå slike store trær rett foran kratt som stikker opp. Jeg vet det som oftest er sånn, synes bare ikke det er så spennende på bilder. Hvis du legger inn årene her på dotten, kommer jeg til å savne deg. Du ser gjerne andre ting ved bilder enn det de fleste ser.
Anne-Lise S.
Synes dette fungerer greit. Fin grafisk effekt med fine detaljer i trærne. Synd tuppen av visse greiner ser ut til å sveve i løse luften, men ideen er god og det kan ta seg godt ut på en vegg om så er.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu