stairway to heaven
Bilde tatt av meg ned ei fin trapp i Kristiansund. Du får bra driv ned her!!!
Utstyr
  • Canon Powershot A4
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars L.

Gode komposisjon, med trappen som en diagonal og sykkelisten helt nederst. Ellers har jeg mindre sans for den generelle uskarpheten som vel skyldes kamerarystelse.
Jan K T.

Kameraytelsen til Powershot A4 er ikke allverden, 0,8Mp hvis jeg ikke husker feil. Og autofokusen er ikke akkurat verdens raskeste!

Men synes alikevel at en hvis grad av uskarphet eller fuzz i dette bildet gjør seg.
May-Lise L.

Artig bilde, men jeg ville hatt NOE som var skarpt. Ser ut som om du er i full fart ned fra ''heaven'' ;)
Hans Jørgen R.

Interessant å se hvor lite farger det faktisk kan være der ute. (Hvis ikke grå er en farge da)
Sykkelen blir en fargeklatt i bildet. Og en ser absolutt at det er fart og driv over sakene. (Jeg hadde ikke turt det)
Synes likevel noe burde vært skarpt i dette tilfellet, for at bildet skal lykkes.
HJR
Eli L.

liker de duse fargene i alt det grå. pluss den stille stemningen i bilden, lik en morgen der ingen er ute, ikke en gang kattene.
det jeg derimot ikke liker er tittelen, alle bilder som innholder en trapp og en himmel heter ''stairway to heaven'' virker det som, det har dessverre blitt en klisje for lengst. (det er misbruk av Led Zeppelin-tittelen spør du meg!!) Derfor ødelegger faktisk tittelen bildet litt for min del. En annen mer krativ tittel, eller ingen tittel i det hele tatt hadde kanskje vært bedre? (jeg vet det er kjempevanskelig med gode titteler, bare så det er sagt!!!)
Torunn B.

Flott bilde med driv. At du har valgt at syklisten er i farger mens resten er i gråtoner, syns jeg er flott. Jeg føler også at uskarpheten er grei, for jeg tenker på at det må riste veldig ned trappen, og uskarpheten forsterker det inntrykket. Men jeg ble litt forvirret av tittelen, for han sykler nedover, og veien ''to heaven'' skal i mitt hode gå oppover... Kanskje det er den himmelske følelsen han får nedover trappen?

Torunn :-)
Jan K T.

Ja Torunn, tittelen reflekterer den ''himmelske'' følelsen man får av å suse ned ei trapp som dette. Og dette er etter min mening Kristiansunds kuleste trapp å sykle ned!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu