Utedoen i snødrev.
Det gamle utedoen, har sin sjarm når man er på tur i det gamle fiskarbondesamfunnet.
Utstyr
  • Nikon d 70s
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger132
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313173} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per Harald G.

Viktig dokumentasjon av ein utedo. Likar at fargane i fjølene i utedoen matchar det visne graset.
Anita R.

Per, takk for kommentar til utedoens venner..Anita...
Geir N.

Fin dokumentasjon som per harald sier , fine farver og godt lys. Men jeg synes doen blir litt for midtstilt her , kunne tenkt mer landskap i til venstre for doen.
mvh
Geir
Helle S.

Har sittet og kost meg med bilder fra Vesterålen og Øksnes, som også jeg har et forhold til. Du har fått en fin stemning inn i bildene dine, som gir meg gode assosiasjoner og som viser din kjærlighet til stedet. Dette for eksempel syns jeg ikke er dokumentasjon, snarere en ubehagelig påminnelse om kalde stunder. Kanskje det pissegule gresset bidrar. Doen kunne vært mindre i midten, og kanskje tatt slik at man ikke tror den er for dverger, men både treet og grinden må med.

Helle
Anita R.

Takk for kommentar Geir og Helle. Er enig med deg Geir at det skulle ha vært mer landsakp til venstre her, men jeg var vel mer opptatt av å få utedoen med i det lette snødrevet, som jeg synes ga en slik fin atmosfere der og da. Helle, jeg mente ikke at det skulle bli en ubehagelig påminnelse om kalde stunder, synes selv det er koselig å gå på det gamle utedoen om det er sommer eller vinter, det har sin sjarm..det er jo på en måte dokumentasjon om gammel tid, da de ikke hadde annet å gå på. Du kan så si om dverger, men dette utedoen er faktisk så lite at man må bøye seg godt for å komme inn der og det er ikke store plassen inni heller. Det er faktisk så gammelt at ingen vet helt kor, men midt på 1800 er det fra en gang. Mvh.Anita
Eli R.

Hulk! Æ vil heim!
- Eli
Anita R.

Te utedoen.... he he..ja vi nordlendinga klara å sett på kalde utedo...året rundt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu