Slør
Bilde er tatt ved et nydelig fossefall i Bosnia like i nærheten av Mostar.
Utstyr
  • Cannon EOS 30D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312088} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Per Olav V. T.
Sikkert et fint sted du var på, men her virker det dessverre som om du har fått bevegelser under opptak som har gitt et noe uskarpt preg over alle detaljer. Bildet fremstår som ute av fokus. Jeg klarer ikke finne fokuspunktet. Litt ''grums'' i de mørke partiene virker det også som om det er, men litt vanskelig å bedømme her. Et noe undereksponert bilde som er lysnet for å få frem detaljer i skyggepartiene?
Hjelper dessverre ikke med Photoshop hvis utgangspunktet ikke holder god nok kvalitet. Ikke så lett å prøve igjen når stedet er langt unna, men husk i alle fall på å bruke et godt stativ plassert et sted det ikke blåser eller grunnen er utsatt for vibrasjoner. Og benytt enten selvutløserfunksjonen eller en trådutløser så du unngår bevegelser i kameraet når du tar bilde neste gang.
Per Olav
Anne Gunhild Lien F.
Bildet er ikke skarpt nok, men allikevel synes jeg at motivet er veldig godt balansert og fargespillet gjør det litt eventyraktig.

Anne Gunhild
Stein Helge v.
Takk for oppmerksomheten :)
Bildet ble tatt i en svært ukomfortabel stilling uten stativ og jeg kjørte med en lukkerhastighet på 1/60 mener jeg å huske for å få frem livet i vannet, derav kommer sikkert uskarpheten. Har ikke brukt fotoshop da jeg ikke har det og jeg ikke er blitt så avansert enda :)

Mvh
Stein Helge

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu