Morning Star
Model - Line

beklager for den dårlige kvaliteten, men jeg kan bare laste opp .jpg filer, og da blir biledt ødelagt. på flickr siden min ser det mye bedre ut!
Solen holdt på å gå ned når vi hadde denne shooten, det gjorde at vi fikk et nydelig lys. Eneste som er gjort her i photoshop er litt curves og hue/saturaction.
Utstyr
  • Nikon D50
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Amund Blix A.

Du kan vel bare laste opp jpg på Flickr også, så det er ingen forklaring. Jeg ser bildet er kun 57 kb, noe som er ganske mye mindre enn hva du kan legge ut her(300kb) Du må nok ta en kikk på hvordan du konverterer filene dine. :-)

Mvh

Amund
Kine W.

du kan laste opp mange forskjellige på flickr, fant ikke listen nå, men jeg pleier å laste opp i .png format. Og jeg laster ikke opp store filer her, av to ting; jeg hater å måtte scrolle ned og opp, til høyre og til venstre for å se hele bildet, og jeg vil ikke laste opp store filer for at noen skal stjele det og laste det opp ett annet sted. Hvis de gjør det med dette bildet, vil folk se den dårlige kvaliteten og skjønne at det er stjelt. Vet det høres innbilsk ut, men dette har skjedd med så mange rundt meg, og jeg vil nødig oppleve det selv.
Amund Blix A.

Du kan laste opp flere format til Flickr, men alle blir konvertert til jpg automatisk der.... Det er ikke snakk om å gjøre bildet større på skjermen, men å bruke mindre kompresjon på jpg--filen, så du ikke får kvalitetstapet du opplever.... Hvis du er redd for at noen skal ta bildene dine, hvorfor laster du da opp i bedre kvalitet på Flickr? Mye større sjans for at noen misbruker dem derfra.. :-)
Kine W.

På flickr kan de ikke gjøre bilde større en det som vises. jeg kan laste de opp så store som mulig, men på visninger er alle samme størrelse (noenlunde den størrelsen her), og jeg har skrudd avd en funksjonen at de kan trykke på ''all sizes'' så de kan ikke se noen annen eller den orginale størrelsen. Ikke kan de lagre bildet heller, da får de bare opp spaceball.gif
eneste mulighet er å ta print screen, men da blir kvaliteten uansett dårlig.
Avsluttet .

Jeg kan hente ut flickr bildene dine uten noe kvalitetstap, det er ikke noe problem.. Eneste måten å sikre bildene dine på er å ikke legge dem ut på nett..

Et godt råd når noen forsøker å gi deg veiledning er å ikke kverulere for mye, er det noe vi ikke er plagsomt opptatt av, så er det nettopp det..

Kvaliteten på bildene dine er nevnt, du har gode muligheter for å ta gode bilder etterhvert, foreløpig så tror jeg photoshop kunnskapene dine er for begrenset..
Kine W.

hva mener du med 'for begrenset' egentlig? Jeg har holdt på med photoshop i ett par år nå, og fra å gå til ekstrem redigering der du ikke ser motivet, har jeg funnet min stil og slik jeg liker å ha bildene mine. Jeg liker ikke å bruke photoshop for mye, og gjør som regel ikke mer en å crope, endre farge innstillinger, mer kontrast, svart/hvitt, slike enkle ting, men legger til noe ekstra som er 'mitt eget'.
Før brukte jeg photoshop for å legge inn å redigere alt med bildet jeg ikke var fornøyd med, men jeg lærte meg å heller ta bedre bilder å bruke kostymer og slikt mens jeg tok bilde. Jeg vil ha det mest mulig naturlig, jeg vil tross alt bli kjent for at jeg tar fine bilder, ikke fordi jeg er flink i photoshop.
Avsluttet .

Ok :-)
Kine W.

og hvordan hentet du ut bildene mine? høyre klikket du eller brukte du sideinformasjon/media og fant bildet gjennom der? :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu