Velkommen til verden
18 timer gammel kattunge hviler i fotografens hånd
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eva Marie P.

Åå så liten og ny i verden...helig bilde:O)
-epl
Avsluttet .

Hei
Så nydelig og skjør.
Bildet er klart og fint. Likte komposisjonen din.
Mvh
Eva
Astrid-Margrethe Fossedal H.

Ååå! Denne var aldeles nydelig! Klart og fint bilde. Nå er jeg ingen ekspert, men hadde kanskje vært enda bedre om toppen på hodet til pusen var litt klarere? Men uansett, flott komposisjon. Og et veldig sjarmerende bilde. Beskrivende tittel også:)

mvh Astrid-Margrethe
Unni F.

Så nydelig og ny, jeg smelter helt for denne. Og så godt å ha eiere som ønsker velkommen til verden, - det er nok av kattunger som ikke er så velkommen. Søtt nærbilde av nyfødt liten tass. Er ikke så farlig at den er litt uskarp oppå hodet, det er uttrykket av varme og trygghet som teller. Og ansiktet og den lille poten (med klør!!) er helt skarpt.,
Hilsen Unni
Aina s.

Kjempesøt! Håper den får et godt liv. Plukket nettopp opp en radmager litt større kattunge som jeg frykter noen har dumpet ute i kulden.
Ville kanskje ha kuttet nærmere håndleddet for å få frem pusen bedre, og sett om det går an å trekke fra litt rødfarge i selective colours. Er usikker på om skjermen min er riktig, men bildet ser litt rødt ut. Jeg synes ikke det har noe å si om det er litt mer uskarpt på toppen av pus og hånda bak. Et kjempeflott bilde!

Mvh Aina
Ann Kristin S.

Nydelig. Lykke til med babytida. Heldigvis går det fort med dyra før de klarer seg selv. Ikke lenge før han/hun henger i gardina.....
Flott foreviget bilde av pusen, men er enig med Aina i at bildet har litt mye rødskjær. Men fin komposisjon, skarpt og fint.
Ta flere bilder så vi får se han vokse opp!
Mh Ann Kristin
Anders E.

Tusen takk for fine tilbakemeldinger =)
Rødskjæret er bevisst og er lagt til med Curves i Photoshop. Litt fordi jeg liker rødskjær og litt varme i bildet. Men jeg kunne sikkert ha dempet det litt.
Anette L.

Hei!
Ah, de er så herlige når de er så små! Smelter helt jeg .......

Mvh Anette:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu