Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger533
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
S. N.
Natur er og blir natur - ikke spesielt barmhjertig. Pussige spor, jeg blir sittende og lete etter forhistorien. Første tanke var stuplanding, men fugler har da bedre koordinasjon enn som så. Hvordan kan den være så blodig og samtidig så nedsnødd? Snodig og fascinerende, en slags grotesk minimalisme over dette. Silje
Hilfred M.
Jeg har studert dette bildet til øyet ble stort og vått.
Et vanvittig godt og fortellende bilde, usensurert og ekte.
Jeg forsøker å rekonstruere historien ved hjelp av bildet, og har kommet frem til at her har det hoppet en liten fugl, glad og fornøyd for noen dager siden. Gamle, små nesten utviskede spor fra den lille som ender i blod og noen løse fjær røper tragedien for den lille. Den stille fare hadde kommet bakfra fra luften, og dermed var den lilles skjebne forseglet, og den stille fare sikret ett godt måltid.
Rene påskekrimen, tro om jeg har riktig løsning?

HM
Chr. G.
Jasså, er du en skap-åtefotograf? For et er vel rester av åtet vi ser her! Sånn bortsett fra det så synes jeg de velplasserte restene, skarpheten, lyset og ikke minst fargene funker veldig bra. Historien til HM over ser ut til å sammenfalle med min innbilning, forøvrig står formen bra på egne bein.
Øyvind A.
Joda, storyen er nok akkurat slik som Hilfred leser det. Og jeg er ganske sikker på at ''den stille fare'' var en spurvehauk. Dramaet utspilte seg for øvrig rett utenfor kjøkkenvinduet mitt.
Takk for fine kommentarer.
Ø.
Kjell Sigurd S.
Fortellende bilde til ettertanke. Blodsporene forteller om kamp på liv og død. Fotsporene og merkene etter vingene i snøen forsterker fortellingen. Offeret har nok blitt fraktet bort for videre bearbeiding. Blir ikke helt fortrolig med utsnittet og undres om et noe videre utsnitt ville vært en forbedring. På den måten ville kanskje scenen trådt mere frem...? Som vanlig et bilde som fester seg fra din hånd.

Kjell S
Kristin S.
Et bilde som ikke er så dekorativt akkurat:) men absolutt et fortellende bilde som setter tankene i sving. Sporene gir bildet det lille ekstra. Flott utsnitt.


Mvh Kristin
Stig Børre E.
Jeg syns historien blir en tanke for utydelig.
Dette kunne vært hva som helst. Presentasjonen er fin, men savner mere fuglelik... :-)

StigB
Øyvind A.
Takk for kommentarene.
Jeg velger å ta SBE sin innvending som et kompliment. Ofte synes jeg at jeg gjør ting for tydelig. Her sitter det tydeligvis litt lenger inne, og da får jeg være fornøyd. ;o)
Ø.
Carsten A.
Du overlater endel til betrakteren her ja, og det er bra. Det som én ikke gjør overtydelig kan bli tydelig nok for en annen!

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu