Jerpe- ''Gi ett lite piiip!''
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Aleksander M.
Hei
Jeg synes dette var et kjempebilde. Minner ikke så rent lite om bilde nr. 201053 som du har lagt ut tidligere, men likte dette bedre. Sikkert tatt samtidig?
Skulle nok ønske at den satt ørlite gran mer til høyre slik at vi fikk se omtrent hele hodet, men ellers synes jeg dette var kjempebra! I tillegg har du fått den syngende noe som hever bildet ytterligere. Forteller mye mer enn mange av de andre artsportrettene du har lagt ut - de blir nesten mer som trofeer å regne. Hadde virkelig sansen for dette, selv om dette nok ikke er et bilde som gjør det så bra i f.eks. villmarksliv. Det er en ordentlig historie bak bildet. Teknisk har du også utført dette bra, der det bare er jerpa som er skarp i det hele tatt. Godt jobba!

MVh Aleksander
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Svein. Du har sannelig gitt jerpa en tett innramming! Herlig hengende grangreiner. Skaroheten ligger perfekt, og sangen ljomer ut av bildet. Det eneste jeg kan trekke litt svakt i, er at bildet virker litt kontrastløst. -Jeg savner litt i farger og lys. Ellers kan kanskje snøen i front nevnes som smått. Den tar litt mye oppmerksomhet som kanskje kunne ha blitt fikset med et bunnkutt!? Ha en fin kveld.

vh ingebjørg
Rolf S.
En tung granskog med et lite glimt av ei jerpe i sitt rette miljø.
Kanskje blir snøen i frogrunn litt mye blikkfang, men på den annen side bidrar den til å lede blikket inn til fuglen så jeg synes det er helt greit at den er der.
Et ''trivelig'' bilde.
Rolf
Kjartan T.
Enig med Rolf Støa i at den snøen på greina er litt både og i dette bildet. Den øverste delen av bildet med de hengende grangrenene er veldig flott, og jerpa er perfekt plassert i dette. Regner med at du ser ganske likt på det. Flott bilde fra skogen!
Rolf S.
Et bilde etter min smak.
Her er mye miljø med og Jerpa blir bare prikken over ien.
På min maskin så hadde også bilde tålt noe mere kontrast.
God påske til deg.
Mvh Rolf
Svein B.
Hei og takk for kommentarer alle sammen.

Ser også nå at bildet nok kunne vunnet på litt økt kontrast. Greina med snøen på er der, jeg synes ikke selv den skjemmer- jeg ville ikke vært den foruten faktisk. Men det er veldig nyttig å få flere syn på dette, tusen takk igjen.

Mvh
Svein B
Bjørn Aksel B.
Hei Svein.
Dette bildet er et slikt bilde jeg faller for! Det er så typisk og korrekt fortellende hvordan det egentlig er å være i jerpeskogen. Har noen timer der ute i krattet sjøl, og det er omtrent sånn ''jerpemøtene'' pleier å fortone seg.
Akkurat så mye har du fått med av jerpa at bilde får mystikk over seg. Grana og snøen pakker bilde ærlig og hærlig inn. Herlig!
Så er du en jerpespesialist å da!
God Påske!
mvh
Bjørn A Bjerke
Knut Børge S.
Hei Svein!

Annerledes og spenstig bilde av jerpa dette, men det fungerer meget, meget bra! Lekkert miljø med grana som henger nedover, og jerpa sitter i lysningen. Bildet får frem en spesiell stemning, stemningen ved å møte på ville dyr og fugler naturen. Ellers teknisk som alltid flott.

mvh KBS
Håkon S.
Hei
Et utrolig stilig bilde av jerpa dette.
Et bilde som er helt annerledes fra alle dem andre jeg har sett, ofte får vi closeup portretter eller bilder med hele fuglen i bilde.
Dette er helt annerledes, der fuglen sitter tett inne i grankvistene og synger for harde livet. Liker at bare hode kommer fram. Skarpheten er topp.
Flott.!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu