Kona var hos familien og da så jeg mitt snitt til å ta i bruk stua til noe fornuftig. Første gang jeg har prøvd noe slikt. Det ga mersmak.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-03 01:24:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-03-03 23:32:56
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-03-04 00:04:43
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S DX 18-135/3.5-5.6
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305793} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ole-Per M.

Skyggen i ansiktet på jenta ødela litt for meg, skyggene til venstre i bildet og. Bortsett fra det, sett i forhold til omstendighetene så var det jo et bra bilde, sikkert ikke lett å få til.
Lars Kristian G.

Hei!

Skyggen er nevnt. Ellers synes jeg det er mye fint i dette bildet. Jeg liker blikkene - får blikkontakt med alle sammen (selv om hundene ser en litt annen vei). Jeg faller spesiellt for blikket og posituren til den største hunden - fotogen type :-) God skarphet. Alt i alt et fint bilde i mine øyne.

Mvh. LKG
Marcus V.

Hei!

Dette var veldig bra, men skyggen i ansiktet ødelegger litt. Fin skarphet og bra øyekontakt med hundene. :)
Frank A.

Takk for kommentarer! :-)
Ole-Per: Jeg er enig med deg. Skyggene sjenerte meg også. Den til venstre er forholdsvis grei å fjerne. Værre med ansiktet. Prøvde, men ble ikke fornøyd. Har ikke gitt meg. Det er en av erfaringene med prosjektet at jeg burde hatt en lyskilde til, mer rett forfra. Når det var to gikk det greit. Hunder er heller ikke lett å styre i detalj så det er bare å skyte og håpe...

Lars-Kristian: Takk skal du ha. :-) Ja, Castor er en hjerteknuser og veldig fotogen.

Marcus: Takk skal du ha! :-)

Noen som har synspunkter på hvordan skyggen til venstre skal se ut?

Hilsen FrankA
Per Harald O.

Det eneste som ødelegger her er skyggen i ansiktet på kona. Kan fikses ved å sette hovedlyset på venstresiden. Ellers synes jeg dette er et godt familiebilde.
Frank A.

Hei igjen.
Kjempeflott med innspill! :-)) Da har jeg spent en time til på bildet. Synes det er verdt bryet, for det var det beste ''familie-bildet'' på settet. Forsøkt å fjerne skyggen så godt jeg kan. La på litt mer farge og kontrast også. Synes det var litt blasst. Kanskje for mye nå?? Tar gjerne imot synspunkter!

mvh FrankA
Anne Gro H.

Stilig du hadde lagt ut et oversiktsbilde, det beskrev godt hvordan du jobbet:)

Bra jobba med redigeringen av skyggen i ansiktet!! Imponert!
Greide ikke helt se forskjelen på v3 og v4, men en av dem er sikkert best;)

Veldig fint sammen satt og øyenkontakt med alle (av hundene, best den store)
:)
Avsluttet .

For et morsomt og godt bilde!! Man kan trygt si det er et litt utradisjonelt familiebilde, men du verden så sjarmerende!!
verson 3 eller 4 for meg. skal ikke rippe oppi mer om den skyggen:)
Synes det er gjennomført fra a-å, og det tekniske ser meget bra ut. Litt mer fargemetning i de siste versjoner gjorde seg absolutt! en nydelig kone du har og to vakre hunder!! Bare så det er sagt:=) Mvh Mari
Frank A.

Tusen takk for kommentarer! :-))) Til å være første forsøk i ''studio'' så er jeg fornøyd med resultatet. Lært endel, og masse står igjen å lære. Bør nok ha en blits til, men de er så himla dyre.

''Kona'' mi skal få stille opp igjen uten hunder så jeg får testet litt mer lyssetting. Det er egentlig datter'n da. :-D Ja, det er en flott jente, hundene også. Kona mi er her: bilde nr. 358199 og er flott hun også, men er en noe eldre årgang.

Kommer nok noen bilder til fra settet litt senere.

mvh FrankA
Tommy J.

Hei!!

Kjempefint med oversiktsfoto, spesielt for oss ''uinnvide''. Har studert mange bilder her foto.no, men hadde flere vært flinkere til å beskrive litt mer rundt det tekniske, hadde vi lært en masse mer.

Synes modellene er kjempeflinke og likte veldig godt hele oppsettet ditt
Anna K. S.

Ser ut til å være ein utrolig trivelig gjeng, dei tre på bildet ditt! Alle har kvar sin personlighet, veldig stilig. Godt jobba med skyggen i ansiktet, det blei veldig bra tilslutt :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu