Bildet inngår i albumet Elg -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger664
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Ole A. V.
Litt mye skog og lite elg?
Monika Frisvold V.
Egentlig liker jeg å se mer av dyret, men
bildet forteller hvor stor elgen er i miljøet..
fin skarphet ..tror jeg hadde beskjært det litt oppe...
mvh monika
Aleksander M.
Hei Øyvind!
Bildet bærer preg av å være tatt mens det fremdeles er ganske mørkt. En del støy i bildet osv. tyder på dette, men synes ikke det betyr nevneverdig.
Det du prøver deg på synes jeg er artig, men synes ikke du har lykkes helt. Det blir etter min mening litt lite elg og mye skog. Du hadde ikke trengt å vise mer av elgen, men du kunne prøvd å få resten av skogen bak til å ikke være så fremtredende. Slik det er nå er skogen bak omtrent like mye i fokus som den lille delen av elgen som vises og det gjør at den forsvinner veldig. Om du hadde fått f.eks. bare elgen skarp ville den være mer fremtredende og etter min mening ville det styrke bildet...
Slik det er nå viser det imidlertid godt hvor god kamuflasje elgen har, tross alt, men selv synes jeg ikke bildet slik det er vist nå fungerer til noe særlig mer enn det...

Mvh Aleksander
Knut L.
Bøh ! - No vart du skræmt, ja!

;-)
Knut L
Jan Inge K.
Frekt, men funker ikke i mine øyne....
Bente K.
Dette må være det vi kaller antydningens kunst.
For meg fungerer dette, får følelsen at noe spennende snart vil åpenbare seg.
Hilsen Bente
Yngve Sem P.
Befriende annerledes av en situasjon de fleste ville dokumentert mer tradisjonelt, og det gjør det interessant. Alt annet enn et artsbilde. Passe skjult elg i festlig komp.
Liker utførelsen og kreativiteten. Enkelte elementer som mer avstand til skogen bak, og mer lys generelt, ville nok hevet bildet i mine øyne, men jeg liker godt det jeg ser !
Espen A. I.
Det er noe ved bildet som skurrer, jeg får ikke helt kompisjonen og bildet ellers til å komme overens. Bjørka til høyre utkonkurrerer skogens konge, noe som ikke skal være rett. Prøv et kutt der og gjør elgen liiiitt lysere.

mvh Espen
Erik J.
Jeg syns dette var en ganske elegant antydning, jeg trenger hverken mer elg eller mer solnedgang. Men jeg er enig med Espen Andre i at bjørka tar for mye oppmerksomhet....
Stig Børre E.
Morsomt. Akkurat passelig med elg.
Komposisjonen er god med elgen og bjørka i en slags trekankomposisjon. Bakgrunnen mer ut av fokus hadde gjort det hele riktig så bra.

StigB
Jan O Ø.
Hei.
Jeg synes bjørka gir fin balanse i bildet. Annerledes og godt elgbilde.
Mvh Jan O.
Dag T.
Morsomt, men det blir litt mye rot til å fungere skikkelig i mine øyne. Særlig bjørka er for mellomskarp og nestendetaljrik slik at den tilstrekker seg for mye oppmerksomhet.
Rolf S.
Jeg synes dette er et ''annerledes'' og spennende elgbilde med riktig miljø. Bjørka må være med. Den oppveier det hvite på elgens mule. Kanskje kunne den vært litt mer ute av fokus, men den er ikke sjenerende skarp.
Kjell Sigurd S.
Den satt ''så ei kula''! Herlig humoristisk komp. Et bilde jeg vil huske (som mye annet av det du lager). Bravissimo :-)

Kjell S
Inger-Lise S.
Jeg syns det ble riktig spennende. Annerledes og fint. Liker stemningen i bildet.

Inger-Lise
Anne Kari Berg K.
Annerledes bilde av skogens konge. Jeg ville helt klart beskåret på venstre side av bjørka. De kommer elgesnuten mer til sin rett :)

Anne Kari
Øyvind A.
Mange takk for fine tilbakemeldinger.
Jeg er slett ikke fornøyd med det tekniske selv, og er enig i en del av innvendingene deres. Samtidig er jeg godt fornøyd med at mange av dere ser at det er noe ved dette.
Ø.
Bergliot E.
Heisann,
Et spennende og anneledes utsnitt du har valgt her av skogens konge. Likte det. Et tøft bilde du kan være godt fornøyd med.

Bergliot:)
Tor Olav O.
kjempemorsomt ! Jeg satt og funderte litt før jeg skjønte hva det var. Har sansen for akkurat det. Komp med bjørka er topp for meg. mvh Tor Olav
Jon K. L.
Et spesielt elgbilde med en fascinerende belysning og utsnitt av dyret. Jeg synes imidlertid at stammen til høyre tiltrekker seg litt for mye oppmerksomhet, så den hadde jeg kuttet bort - enten med motorsag eller beskjæring av bildet:) Da får du også fremhevet elgen bedre.

Jon K.
Per Olav V. T.
Tenkte først det samme som Jon K. L. angående kutt, men etter en stund følte jeg at trestammen er en fin motvekt og harmonerer i fargesammensetningen. Mulig den kunne vært justert litt mindre fremtredende. Trodde først elgsnuten var bakenden på et skremt rådyr :)
Per Olav
Øyvind A.
Takker så mye for responsen.
Ø.
Ketil K.
He-he - her manglet virkelig ikke solnedgangen! Og bjerketreet gir en i der elgehodet er punktum. Veldig artig komponert.
Terje H.
Takk for din fine bildeopplevelse! Liker bildet, helt enkelt! :)
Øyvind A.
Takk for det!
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu