Antarktisterne
Bildet inngår i albumet Antarktis, Syd-Georgia og Falklandsøyene -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger569
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Lars Kristian A.
Nydelig komp, men fargene kunne vel friskes opp litt?
Joachim A.
Hei!
Synes jo dette bildet fortjente en kommentar! Orginal bakgrunn for et ternebilde, en fin kontrast mellom den sårbare fuglen og det harde miljøet.
Litt usikker på komposisjonen, kanskje litt lite mottyngde i bakgrunnen for den veldig sidestilte plasseringen på terna?

Mvh Joachim
Jan O Ø.
Hei.
Nei for all del, ikke noen oppfrisking av fargene for min del. En litt uvant plassering av fuglen og mulig den med hell kunne vært plassert litt høyere. Men for all del, dette er et bilde jeg liker godt. Var på Hamar i går kveld og så på Carsten sine bilder fra samme turen og det var litt av en opplevelse. En drøm for en naturfotograf.
Mvh Jan O.
Joachim A.
Ikke enig i kommentar om farger....dvs. hvilke farger....? Sort/hvit fugl mot snø og noen grå steinknauser.
Måtte være nebbet i så fall ;)

J
Avsluttet .
God kveld Ketil,

Flott bilde med stilig kommposisjon og valører.

mvh
Tommy
Lars Kristian A.
For mine øyne ser det ut som det er litt mye gulstikk i bildet. Se på bildet med hvit bakgrunn, så ser dere hva jeg mener.
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde. Jeg syns ternens plassering i forhold til den diffuse,lekre bakgrunnen gir en veldig fin balanse i bildet.
Skarp og vakker terne i elegant positur. Nydelige gråtoner!

Inger-Lise
ketil o.
Hei!
Et litt annerledes bilde. Fint fanget i stupet. Skarpheten er god. Liker utsnitt,komp,lys,samt valg av s/h,noe som kler bildet. Ankepunktet blir at jeg så gjerne skulle sett et ''glimt'' av øyet.
Mvh:
ketil
Tor Olav O.
Synes dette var veldig elegant, Ketil. Komposisjonen sitter godt synes jeg og. Nydelig linje fuglen skaper. Tror kankje jeg er litt enig med L-K vedr at bildet kunne vært en smule lysere. mvh Tor Olav
Bergliot E.
Hei,
Stilrent og enkelt bilde med flotte duse fargetoner. Fuglens positur i bildet var bra. Fin skarphet.

Bergliot:)
Ketil K.
Takker for forslagene til forbedringer. Kan skrive under på at motivene står i kø i Antarktis. En utrolig opplevelse for livet! Når det gjelder fargene i bildet er de litt skjermavhengig. Det får riktig farge på min hovedskjerm, men ser det blir gulaktig på min andre skjerm som er satt opp kalibrert for printing. Glimt i øyet, når fuglen er så langt unna vet jeg ikke om er så viktig? Det er mer fuglens form i komposisjonen jeg opplever som det avgjørende, mens artsbildedelen og detaljering for meg akkurat her blir temmelig underordnet.
ketil o.
Hei igjen Ketil!
Er helt enig med deg når det gjelder detaljeringen generelt,men innbiller meg at bildet hadde blitt ennå bedre om en så litt av øyet her.Om jeg har rett er jo en helt annen sak:)
Mvh:
ketil
Brita Helen E.
Hei!
Igjen et utrolig bra foto fra deg. Dette her var virkelig et severdig bilde. Flott positur på fuglen og god komposisjon. Stilrent og elegant!

Mvh Brita...
Jan M.
Nydelig bilde - og du ikke gjøre noe med fargene. Bildet fungerer supert som det er
Espen A. I.
Slappe høylys, men absolutt en spiselig komposisjon som jeg synes funker.

mvh Espen
Odd Tore S.
Dristig stup ut av bildet.
Nok omgivelser til at man kan ane settingen.
Form må gå foran farge her, og i gråtoner med øket kontrast gjorde det seg også bra. På denne skjermen er det et synlig gulaktig stikk som blir synlig pga den tynne hvite ramma. Med like tynn sort ramme tror jeg ikke at jeg hadde tenkt over det før jeg evt hadde forandret til gråtoner.
Odd Tore
Ivar B.
En herlig komposisjon som spiller på den enkle form. Fuglen er pent plassert i flaten, og spiller fint på lag med elementene i bakgrunnen. Skulle gjerne sett det en tanke lysere jeg også. Lekkert! mvh ivar.
Venche J.
Enkelt og stilrent.
Fargene ser ut til å stemme på min skjerm.

Wenche.
Kjell Ivar Ø.
Stilrent og enkelt, kunne likevel tenkt meg at landskapet kom litt
bedre frem selv om du mener at detaljeringen er underordnet her.
Vh Kjell Ivar
Svend Wiig L.
Hei Ketil!

Ternens flukt, skarphet og posisjon i flaten med en behagelig bakgrunn, gir et enkelt men svært severdig resultat!!

Bra Ketil!!
Ole-Kristian T.
Hei Ketil, vil først og fremst gratulere deg som ukens fotograf, det er vel gortjent! Jeg har vel ikke regelmessig sett på dine bilder, men så og kommenterte nylig det fantastiske svanebildet ditt med den flotte speilingen. Skal benytte anledningen nå til å se på flere av bildene dine. Jeg likte godt dette her, likte enkelheten og komposisjonen, den spesielle og fine posituen på fuglen og alle de nydelige gråtonene i bildet. Bra :)
Tove H.
GRATULERER som velfortjent ukas fotograf! Dette var et herlig stup-bilde! Liker ternas plassering og rommet du har gitt den til høyre. Bakgrunnen er diffus og fin, med mønster nesten som en fugl i flukt - passer jo veldig bra! Flott skarphet på terna. Veldig bra!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu