Utsikt til en Corvette
Dette bildet var jeg i tvil om jeg skulle legge ut. Det er KRAFTIG beskåret og tatt gjennom et ikke helt rent bilvindu, men jeg synes likevel det ble litt originalt, - til tross for uskarpheten, så jeg tar en sjanse. Motivet unnfanget ved Bergsbygda utenfor Porsgrunn 05.10.07.
Synes det ble litt ekstra artig med speilet som tilsynelatende ''henger i lufta''.
Utstyr
  • Olympus E-510
  • -
  • Brennvidde14-42mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKRAFTIG beskåret i Elements + diverse justeringer på skarphet etc.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303940} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Per T.

Selv om bildet er tatt på høsten skaper det unektelig vårstemning hos undertegnede. Kunne like gjerne vært en bil på vårslepp. Bildet har endel lys og en snasen bil som neppe opplever særlig mye veisalt. Selv om designet har holdt seg lenge, så har vel den bilen rukket å bli noen år. Man aner at sjåføren kjører med en viss andakt, naturlig nok. Jeg synes dette er et bilde som man må dvele litt ved. Det inneholder kvaliteter som ikke nødvendigvis ligger helt oppe i dagen. Slikt sett er det et bra bilde selv om det tekniske ikke er helt på plass (som du selv nevner). Mvh Per
anders s.

så lenge det er en corvette foran,så er jeg fornøyd:-)
har sans for corvette,flott bil og herlig lyd.
artig og kreativt bilde
mvh anders
Avsluttet .

Et morsomt fortellende utlegg her Jon.

Er enig med Anders. Så lenge det er Corvette ja.

Kreativt og artig.

Hallo fra Eivind.
Jani F.

Hei Jon! Likte dette bilete godt. Bilen er perfekt plassert i bildeflata og det at ein både ser ein person i bilen foran og såvidt aner fører i speilet skaper den nødvendige spenningen som trengst. Liker det kornete preget og at det er teke med så mykje av miljøet rundt. Eg ville prøvd å teke bort det blå feltet i bilruta øverst som forstyrrer det naturlige preget over bildet.
Mvh Jani...........:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu