Kompiser
Tre eldre menn på en benk engasjert i samtale.
Enkelt men sjarmerende motiv. Liker engasjementet og kontrasten i bildet.
Utstyr
  • Nikon F70
  • 80-200 mm
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kathe N.

Et fint snapshot av en kompisgjeng...
Et godt, fortellende bilde :-)

Hilsen Kathe.
peter b.

Hei igjen Kathe,
Kjekt du liker mine bilder.
Det er noe med bilder av mennesker som trigger meg. Gir meg et slags kick. Litt rart å beskrive.
Har lastet ned endel av mine bilder på photo.net. Linken ligger på min portifolio her på dotten. God fornøyelse. Og (snart) god natt.
Hilsen
Peter
Anke S.

Morsom gjeng de tre,hver på sin måte.
J liker også å ta bilder av mennenskene på gata og når j ikke kommer ut så ta j bilder fra stuevinduet i Oslo.
Spennende,synes j også.Vet ikke om j får kikk av d,men synes d r et fint minne å fotografere dem som går forbi eller in og ut av dørene og buttikkene meg imot.
Her på landsbygda ser j ingen ,som går forbi ,j kan fotografere og menneskene r minst like spennende,som landskap,synes j også.
Har bare ofte så møkkete vinduer på hytta mi på Grunerløkka,at d ikke blir bra nok kvalitet,rent teknisk sett,men j liker dem,som sagt ,som minne av d livet ,som r der.
mvh Anke
Gaute Lind F.

Hei Peter. Har sett på bildene dine og dette var virkelig et flott situasjonsbilde. Det er tydelig at mannen til høyre forteller noe med innlevelse og gestikulasjon, mens mannen i midten ser ut til akkurat å ha fattet poenget i historien. Mannen helt til venstre får jeg en følelse av lytter konsentrert til det som blir sagt. Virkelig godt fanget.
Vet ikke om det var intensjonen, men det fungerer bra at benken ikke er horisontal. Den heller litt ned mot venstre. Dette gir meg en følelse av at historiefortelleren øser/strør sin historien ned på sine venner. En fin effekt synes jeg.
Jeg ser du har brukt blender f/11. Dersom du hadde åpnet den litt mer, kanskje f/8 eller enda mer, så hadde du fått en litt mer uklar bakgrunn og mennene hadde blitt mer fremtredende i bildet. Tror det hadde hevet bildet fra å være et flott situasjonsbilde til å bli et supert et.
Uansett, lykke til videre.
Mvh, Gaute
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu