Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/4
  • Lukker20s
  • FilmtypeISO 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rune L.
Med ISO 1600 skulle det ikke være noen grunn til velge så liten blender som f/4. Om det er Nikons 10.5 mm fisheye du brukte, hadde det klart vært bedre med største blender, f/2.8. For gitt at aktiviteten var god, ville du fått mye mer struktur med kortere lukkertid.

Fin komp. Mørk fin himmel, full av stjerner. Det er pent. Men ville foretrukket et kaldere preg på snøen, som hvit eller blåhvit. For vinteren er jo kald - selv om vi nå sliter med en atter mild en.

Mvh
Rune
Gaute B.
Hei gjen..

Har lurt litt på hvilket objektiv du bruker. Det kan ikke være fisheye 10,5mm. Er det Sigma sin 10-20? Ser du bruker 10mm på mange nordlysbilder..... men, men - flotte er de alle uansett.

Det er forøvrig vanskelig å få rett farge på snøen når månen er fraværende. Nordlyset farger snøen enten du vil eller ikke...
Martin E.
Tusen takk for kommentarer.
Brukte blender f/4 pga. at det var ganske mye aktivitet, men jeg fant ut at jeg måtte helt ned på 10 sek. for å klare å fryse den nogenlunde. Men hadde jeg gått opp på 5,6 ville jeg måtte brukt 40 sek lukker noe som kanskje hadde ført til litt stjernespor og et enda mere otvisket nordlys.
Ja jeg bruker 10-20mm, den er jeg veldig fornyd med :)

Martin
Geir N.
Jeg henger meg på Rune sin kommentar.
mvh
Geir
Brita Helen E.
Hei!
Henger meg også på Rune sin kommentar. Ellers er dette et bra bilde med en god komp.
Litt lite struktur i nordlyset,men du verden så flott å se på likevel.
Dette har du teket på! :)

Mvh Brita...
Odd E. k.
God dag Martin!

Et meget flott skue over nordlysets flammende fargespill på himmelen. Nydelig skarphet og flotte farger innbakt i et fint utsnitt. Du er en mester i slike bilder, der det tekniske er på topp. Kan i dette bildet også se klart og tydelig stjernebildene på himmelen. Et severdig bilde som krever absolutt en anbefaling!!

Ha en fin fotouke, natt som dag!

Mvh

Odd E.

Anne Gunn P.
Hei!
Et fasinerende bilde! Fantastiske farger og nydelig komposisjon!
Mvh Anne Gunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu