Isak-katedralen
St. Petersburg, Russland.
Bildet inngår i albumet På kryss og tvers i Europa -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Per Einar G.

Fantastisk arkitektur og utsmykking du viser oss her. Alltid vanskelig å fremvise all denne overdådigheten i kirker rundt om på en fornuftig måte fototeknisk. Men du har valgt et godt utsnitt/vinkel og jeg kan studere dette lenge.

Per E.
anders s.

meget flott utsnitt av en utrolig flott katedral
dette kan jeg glo på lenge
mvh anders
Knut Børge S.

Hei Thorbjørn!

Lekkert komponert av utrolig flott håndarbeid. Bra eksponert med behagelig lys og fargetoner. Som Anders sier her, kan dette kunstverket studeres lenge.

mvh KBS
Jani F.

WOW! Her blei eg virkelig dratt med heilt til topps! Utrulig flott vinkling du har valgt her Thorbjørn. Masse flotte detaljer å feste auga på. Har sjølv ein gut som heiter Isak, så denne burde eg kanskje besøke...;) Viss eg får lov til å pirke litt så er det ein ørliten runding med litt for sterkt lys nede til høyre som eg muligens ville valgt å klone bort, men det forstyrrer ikkje vesentlig.. Mvh Jani.......:)
Ann Kristin S.

Jeg støtter de 4 herrer før meg om at dette var et flott bilde. Mange detaljer som kommer godt frem her. Flott bilde.
Mvh Ann Kristin
Per T.

Her får man nesten følelsen av å være til stede. Flotte farger og detaljer. Bra at du har tatt bildet noe på skrå opp mot kuppelen og ikke rett under. Det blir mer liv i bildet ved dette utsnittet. Et bilde man kan bruke mye tid på. Flott fotoarbeid! Mvh Per
Jani F.

*He he* Eg må berre få lov til å seie at Jani ikkje er noko guttenamn i Norge.....;)
Liv F. D.

Hei Thorbjørn!
Et flott bilde i fint utsnitt. Mange fine detaljer og flotte farger fra et majestetisk byggverk.
God kveld til deg!
mvh
Liv '')
Jon K. L.

Storslagen komp. Masse dybde og detaljer og fin balanse mellom elementene. dette likte jeg :)

Jon K.
Arvid B.

Et motiv med stor detaljrikdom. Flott perspektiv som er med på å få fram det storslagne i motivet. Ligger nok noen arbeidstimer bak all denne utsmykningen...

mvh

Arvid B
Andreas S.

Hei

Her var det mange fomer/linjer/kurver i ett bilde! Selv om det virket noe rotete og ustrukturert ved første øyekast, lot jeg meg rive med av alle de flotte detaljene som kommer fram etter hvert som jeg satt meg inn i det:) Bra dokumentert, fint lys!

Mvh. Andreas D.
Odd Tore S.

Vellykket plassering av ''øyet'' i kuppelen, og bra eksponert.
Overdådig utsmykket kirke.
Odd Tore
Thorbjørn R.

Takk for kommentarene. Katedralen er en av verdens største og er, som dere ser, overdådig utsmykket. Den er virkelig verdt et besøk for de som er innom St. Petersburg. Fra taket er det også fin utsikt over byen.

Som flere er inne på, er valget av vinkel vesentlig her. Jeg gjorde også noen opptak rett under - for å få bedre fram duen øverst i kuppelen - men disse bildene ble ganske flate og endimensjonale.

Mvh Thorbjørn
Svenn H.

Fantastisk fargeprakt. Stor detaljrikdom. St. Petersburg har mange fotogene objekter. Som du selv sier så gir vinkelen dybde til bildet og det er bra. Det jeg kanskje savner er litt mer skarphet. Det er virkelig et bilde der man ønsker å studere detaljene.

Mvh, Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu