Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger280
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir F.
Hei Brit
Råtøft bilde synes jeg. Mørkt og dystert mot de siste restene av lys. Spennende å se hvordan treet henger over kirka. Men hadde du hatt mulighet for et enda lavere synspunkt ville treet kommet noe høyere opp og kirken blitt noe mer definert. Her gror spiret og teet litt sammen. I tillegg har jeg litt problemer med 45 graders vinkler. Man blir vinglende litt om bildet bør roteres eller ikke. Så noe mindre vinkel ville jeg valgt.

Ellers er bildet kreativt som sagt og kjempetøft. Og lyset: Fantastico. (Går det forresten bra med dråpene dine?)

-fløde-
Per Einar G.
Jeg likte dette, syntes det har noe litt åndelig over seg.
Liker kreativ bruk av vinkler og det litt utenom fasit. Enig med Fløde om lyset..fantastiskt, liker også fargene du har fått fram på den korrugerte takfasaden.
Det er en liten svart stripe helt nede i billedkanten som jeg er litt usikker på, er det toppen av et gjerde? hadde croppet der.

Mvh

Per E.
Tove H.
Skikkelig spøkelsestre! Herlig vinkel hvor du har fått treet til å virke levende og nærmest vifte spøkelsesaktig med greinene mot kirken. Flott lys. Her er det treet som er hovedfokus (i samspill med kirken) - går ut fra at det er meningen... Råtøft bilde!
Hilsen Tove
Siv H.
Strålende idé, men savner litt glød. Linjene i bildet kunne harmonisert litt bedre med hverandre, og nederst i høyre hjørne ser det rotete ut. Nidarosdomen er et takknemlig motiv, så fortsett å knipse ivei og legg ut her :)
Brit M.
Tusen takk for fine kommentarer, alle fire.

Geir: Bildet er tatt over et gjerde, så lavere standpunkt var nok ikke mulig.
Det bobler fortsatt... :-)

Per Einar: Det streket du ser nederst og som fortsetter til høyre, er kanten på korset...men et gjerde er foran der ja..hmmm

Tove: Du vet jeg har et ghostly forhold til kirken ''min'' :-) så liker å vise den slik..også:-)

Siv: Blir nok ikke mer glød her, det er akkurat passe etter min mening. Muligens du mener venstre hjørne? Enig i at lyset der er overflødig, det er fjernet på originalen.
Jeg har ''knipset'' noen tusen bilder av den ja :-)

Brit
Avsluttet .
Hei
Domkirken fasinerer fremdeles. Det har vært mange flotte ettermiddagshimler ''rundt'' kirken i vinter. Bra at du er ute med fotoapparatet og fanger stemningen. Råbra med treet i forgrunnen.
Hilsen Elinor
Brit M.
Takk skal du ha, Elinor! Er der ofte og kameraet er alltid med :-)

Brit
Bergliot E.
Hei,
Spennede vinkel du har valgt å ta bildet fra. Flott med treet i siluett og kirken i bakgrunn. Et tøft bilde mef fine farger og stemning.

Bergliot:)
Brit M.
Takk for positiv kommentar, Bergliot!

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu